Parodė nepagražintą kūną po gimdymo ir savo poelgiu drąsina kitas mamas

Keturis vaikus pagimdžiusi moteris savo socialiniame tinkle paviešino, kaip iš tiesų dabar atrodo jos kūnas. „Daugelis žmonių neįsivaizduoja, ką slepia mano drabužiai“, – sako ji ir ragina moteris priimti savo kūnus tokius, kokie jie yra.

Kiekvienas nėštumas ir kiekvienas gimdymas keičia moters kūną. Keturių vaikų mama iš Australijos Mel Watts tą žino kuo puikiausiai.

Savo instagramo paskyroje publikavusi atvirą savo kūno nuotrauką, Mel ragina moteris priimti save tokias, kokios jos yra. Ir su strijomis, ir su po nėštumo likusiu apvalesniu pilvuku.

Taip, kai publikuoji nuotrauką socialiniame tinkle, gali pasirinkti filtrą, kuris paslėps tam tikrus trūkumus. Bet ar tai išspręs problemą? Tikrai ne, atvirauja daugiavaikė moteris.

Mel prisipažįsta, kad turi sveikus ir mylinčius vaikus, namus, artimuosius. Visgi ji labai ilgai nesijautė laiminga, nes bjaurėjosi savo kūnu, kuris su kiekvienu gimdymu vis kito.

Keturių vaikų mama žino, kad jos kūnas yra vertas pagarbos, nes padovanojo keturis stebuklus – vaikus, visgi jai sunku buvo priimti tai, ką ji kasdien matė veidrodyje.

Moteris prisipažįsta, kad laikui bėgant situacija negerėjo, o atvirkščiai, jai metant svorį, pilvas tik dar labiau išryškėjo.

Kiekvieną dieną moteris kovojo su savimi dėl to, kad sugebėtų priimti tai, ką turi ir kaip atrodo, ir jaustų sielos ramybę.

Mel šiandien jau gali drąsiai pasakyti – vaiką pagimdžiusi mama gali didžiuotis savo kūnu, kuris išnešiojo naują gyvybę. Ir ne tik tai. Mamos užduotis – parodyti vaikui, kad nereikia gėdytis savo kūno netobulumų. Tai svarbu, kad formuotųsi teisinga vaiko savivertė ir savo kūno vertinimas.

„Mylėkite save“, – sako drąsioji Mel, kurios atviras poelgis sulaukė didelio palaikymo ir palaikančių internautų komentarų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis