Patogus būdas išsaugoti gražiausias nuotraukas iš socialinių tinklų

Popierinės nuotraukos iš socialinio tinklo – skamba keistai? Visiškai ne. Juk pastaruoju metu daugelis žmonių, atrodo, pamiršo, kas yra tikra nuotrauka. Pats metas tai prisiminti.

Socialiniai tinklai šiandien mirgėte mirga nuotraukomis. Atostogų įspūdžiai, maloni kolegų staigmena ar (ne)pavykęs draugų pokštas, naujas rūbas, skanus patiekalas, pirmieji vaiko žingsniai, netikėta dovana, įspūdinga gamtos akimirka – vardyti kadrus būtų galima turbūt be galo.

Sutikite, daugelis mūsų tūkstantiniame asmeniniame skaitmeninių nuotraukų sraute net nebežinome, kas, kur ir kodėl apskritai buvo tada fotografuota. Ką jau kalbėti, kad visų tų įamžintų akimirkų mes dažniausiai vėliau nė neperžiūrime.

Jie taip ir lieka dūlėti nusėti virtualiųjų dulkių kažkur standžiajame kompiuterio diske, socialiniame tinkle ar kokiame nors „debesy". O juk būtų taip gera ilgais žiemos vakarais paimti į rankas albumą ir jį pavartyti. Prisiminti tai, kas pamiršta.

Gamintojo nuotr.

„Esame vieninteliai tokie, kurie siūlome labai paprastu būdu patiems išsirinkti norimas nuotraukas tiesiai iš „Instragram" arba „Facebook" paskyros ir įkelti į mūsų sukurtą platformą. O mes jas atspausdinsime ant popieriaus arba pasirinkto daikto", – tvirtina unikalią paslaugą, leidžiančią labai greitai ir patogiai susikurti ypatingas asmenines dovanas bei suvenyrus su norimomis nuotraukomis įvairioms progoms, siūlančios įmonės „Printagrama", prekės ženklo „Printagram" vadovas.

Pasak pašnekovo, ši paslauga atsirado ne šiaip sau.

„Bendraudami su klientais pastebėjome, kad nemažai jų mielai atsispausdintų kai kurias savo socialinėse paskyrose publikuojamas nuotraukas. Dauguma žmonių išties pasiilgo to jausmo, kai nuotrauką galima pačiupinėti, ją įrėminti ar kažkam padovanoti. Nusprendėme pasiūlyti įsimintiniausius kadrus įamžini Polaroid stiliumi. Juk tai fotografijos klasika. Taigi, pabandėme susieti praeitį ir dabartį. Ir mums visai neblogai pavyko, klientams ši dermė patinka", – pasakoja „Printagram" vadovas.

Įmonės siūloma paslauga ne tik unikali, bet ir labai patogi. Žmogui nebereikia nuotraukų įrašinėti į jokias laikmenas, atskirai kažkur jas nešti ar siųsti. Juolab kad paprastas populiariųjų socialinių tinklų vartotojas nelabai pats ir gali tiesiogiai atsispausdinti norimą nuotrauką, mat norint tai padaryti reikia šiek tiek išmanyti socialinio tinklo „virtuvę", mokėti tinkamai išsaugoti pasirinktą kadrą.

„Nors gyvename išmaniaisiais laikais, technika lieka technika: tiek kompiuteriai, tiek išmanieji telefonai genda, lūžta, stringa, o su jais kartu neretai pražūva ir visos juose sukauptos nuotraukos. Žmogui geriausiu atveju lieka tik tos, kuriomis jis pasidalijo virtualiai. Tad kodėl gi nepabandyti nuotraukų išsaugoti ir popieriuje?" – retoriškai klausia pašnekovas.

Nuo gruodžio įmonė savo paslaugas pradeda siūlyti ne tik lietuviams, bet ir lenkams bei latviams. Po Naujųjų ketinama žengti ir į kitas Europos šalis, tačiau jau dabar galima užsisakyti prekių pristatymą visoje Europoje. Kartu su įmonės plėtra vyksta ir daugiau pokyčių: keičiasi prekės ženklo pavadinimas – nuo šiol jis vadinsis „Printmemo", atsinaujina įmonės internetinis puslapis, o prekės visoje Lietuvoje pristatomos nemokamai. Netolimoje ateityje ketinama atnaujinti ir produktų pasiūlą.

Daugiau informacijos www.printmemo.lt

Užsakymo nr.: PT_72933814

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis