Penketuko besilaukianti nėščioji įsiamžino įspūdingoje fotosesijoje

Jeigu baigiantis nėštumui jaučiatės apsunkusi ir laukiate nesulaukiate tos minutės, kai vaikelis gims, pabandykite įsivaizduoti , kaip jaučiasi moteris, kuris po širdimi nešioja ne vieną, o iš karto penkias gyvybes?

Australė Kimberly Tucci laukiasi penketuko ir savo patirtį bei emocijas išsako specialiai sukurtoje feisbuko paskyroje „Surprised by Five". Daugiau kaip šimtą tūkstančių fanų turinčioje paskyroje nėščioji dalijasi savo patirtimi, atvirai pasakoja, kaip jaučiasi ir laukia gimdymo.

Jos istorija ypatinga tuo, kad augindama dvi dukteris - 4 ir 2 metų - Kimberly su vyru nusprendė pabandyti dar kartą ir, galbūt, susilaukti taip trokštamo berniuko. Nėštumo metu apsilankiusi pas gydytoją, pora sužinojo pritrenkiančią naujieną - jie taps iš karto penketuko tėvais, taigi, iš viso augins jau 7 vaikus. Kimberly laukiasi 1 berniuko ir 4 mergaičių.

Kimberly istorija tapo žinoma po nėštumo fotosesijos, kuri šiomis dienomis apskriejo socialinius tinklus. Kimberly pozuoja 25 nėštumo savaitę, yra pasipuošusi romantiška suknele iki žemės bei gėlių vainiku ant galvos. „Įsižiūrėkite į nuotrauką. Joje iš pirmo žvilgsnio yra vienas žmogus, tačiau iš tiesų joje įamžinti net 6", - sako fotosesijos autorė fotografė.

This absolutely stunning woman (or shall I say goddess??) is expecting not one, but FIVE babies. Yes, you read that...Posted by Erin Elizabeth Photography on 2016 m. sausio 19 d.

Kimberly jau pradėjo skaičiuoti trečią nėštumo trimestrą. Esant daugiavaisiui nėštumui, tai jau yra nemenkas pasiekimas. Išnešioti penkių vaisių iki nėštumo pabaigos, 40 savaitės, nėra jokių šansų. Neabejojama, kad mažyliai gims anksčiau, todėl jiems labai svarbi kiekviena diena, saugiai praleista mamos pilvelyje.

I've been getting a lot of emails asking to see more pictures from the maternity session with Kim from Surprised by Five...Posted by Erin Elizabeth Photography on 2016 m. sausio 21 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis