Penketuko susilaukusi šeima atsisakė jai piršto aborto (FOTO)

Danielle ir Adamas Busby iš Hjustono – likimo apdovanoti jauni tėvai. Dar šių metų pradžioje jie augino vieną dukrytę Blayke (4) ir mėgavosi ramiu gyvenimu. Šiandien jų gyvenimo ramiu nepavadinsi.

Paskelbti populiariausi 2015 metų pirmojo pusmečio naujagimių vardai
Dvynių mamai įkyrėjo aplinkinių dėmesys ir ji kai ką sugalvojo

AP/Scanpix

Iš karto po gimdymo ligoninėje buvo surengta spaudos konferencija, kurioje medikai ir penketuko tėvai atsakė į žurnalistų klausimus. Tėvai Danielle ir Adam Busby neslėpė, kad penketukas gimė po pagalbinio apvaisinimo procedūros.

Per vieną dieną tapę iš karto šešių vaikų tėvais, Adamas ir Danielle prisiminė, kad nėštumo pradžioje medikai jiems primygtinai siūlė atlikti kelių vaisių abortą, esą išnešioti du ar tris vaikučius būtų buvę daugiau galimybių, negu visas 5 užsimezgusias gyvybes. Nepaisant galimos rizikos, Danielle su Adamu atsisakė šio siūlymo ir ryžosi išsaugoti visas gyvybes. Ir jiems tai pavyko.

Mergaičių penketukas gimė neišnešiotos, tačiau be ilgalaikių sveikatos problemų. Kiekviena naujagimė gimdama buvo nuo 900 gramų iki 1077 gramų svorio.

Iš karto po gimdymo besišypsanti penketuko mama dėkojo visam medikų kolektyvui, kuris prižiūrėjo ją nėštumo metu ir padėjo ateiti į pasaulį penketukui

AP/Scanpix

Operacijai vadovavęs gydytojas Alexander Reiter sakė, kad mažylių išgyvenimo ir sveikatos prognozės yra geros. Jis negailėjo komplimentų daugiavaike mama tapusiai Danielle, kuri, pasak mediko, ir nėštumo metu, ir dabar yra pozityviai nusiteikusi, o tai labai svarbu tokiu ypatingu atveju.

AP/Scanpix

Cezario pjūvio metu gydytojui talkino didžiulė medikų komanda, vien gydytojų neonatologų joje buvo septyni!

AP/Scanpix

Susilaukę penketuko, tėvai neužsidarė tarp keturių sienų ir ėmė rašyti tinklaraštį http://itsabuzzworld.com. Taip pat savo gyvenimo akimirkomis daugiavaikė šeima mielai dalijasi ir socialiniuose tinkluose Facebook ir Instagram sukurtose tokio paties pavadinimo paskyrose..

AP/Scanpix

Kelis mėnesius po gimimo penketukas turėjo praleisti ligoninėje, kur buvo prižiūrimas medikų. Sustiprėjusios mažylės buvo išleidžiamos į namus. Ne visos iš karto.

AP/Scanpix

 Paskutinioji iš penketuko namo parkeliavo liepos pradžioje, praleidusi ligoninėje beveik 3 mėnesius.

AP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis