Persileidimą patyrusios moterys kviečiamos į paramos grupę Vilniuje

Sausio 24 d. Krizinio nėštumo centre Vilniuje prasideda paramos grupė persileidimą patyrusioms moterims.

Patyrus persileidimą kyla daugybė stiprių jausmų – sūkuriuoja pyktis, kaltės, nevilties, pasimetimo, praradimo, tuštumos patyrimai.

Moteris nori dalintis savo išgyvenimais, tačiau aplinkiniai ne visuomet yra pasiruošę išklausyti taip, kad bent kiek palengvėtų. O kartais moteris nutaria užgniaužti jausmus ir ryžtasi tai išgyventi viena, nes apie tokį išgyvenimą kalbėti nedrąsu, gėda, per daug skaudu ir asmeniška.

Tuo pačiu kyla ir netikėtų jausmų, susijusių su ateitimi. Neretai nuogąstaujama, kaip sugrįžti į darbą, ar pavyks pastoti, ar praradimas nepasikartos, ar pakaks vidinių išteklių ramiai lauktis.

Sausio 24 d. Krizinio nėštumo centre Vilniuje prasideda paramos grupė persileidimą patyrusioms moterims. Vyks 10 susitikimų, kurių metu bus galimybė saugiai pasidalinti savo patyrimais, jausmais ir išgyvenimais. Buvimas su moterimis, kurios turėjo panašią patirtį, gali būti didele parama. Susitikimai vyks kartą per savaitę. Grupės susitikimus ves Krizinio nėštumo centro psichologė Rūta Julija Klovaitė.

Daugiau informacijos ieškokite „Neplanuoto nėštumo“ feisbuko paskyroje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis