Pirmą kartą Lietuvoje – edukacinė sauskelnių mugė

Šį šeštadienį, balandžio 11 dieną, Lietuvoje įvyks pirmoji edukacinė sauskelnių mugė. Jos metu mamytės galės ne tik susipažinti su skirtingų gamintojų naujausia produkcija ar ją išbandyti, bet ir aptarti sauskelnių ypatumus su profesionaliais konsultantais. Visų apsilankiusiųjų laukia nemokamos konsultacijos, interaktyvūs pristatymai ir dovanos.

Logopedė griauna pasenusius mitus: nereikia laukti iki trejų metų
Psichologė: kiek kartų reikia apkabinti vaiką, kad jis augtų laimingas

Dar vienas mitas, kurį nori paneigti kūdikių prekių ekspertai – tai, kad geriausias sauskelnes gamina žinomų prekės ženklų įmonės. „Mamos turės galimybę pačios palyginti skirtingas sauskelnes iš visų pasaulio kampelių.

Vida Press

Aukščiausios kokybės sauskelnes gamina ne tik JAV ar Skandinavijos šalys, tačiau ir Meksika, Vokietija, Danija, Japonija. Mugėje pirmą kartą sauskelnes atstovaus tiek daug šalių gamintojų. Kiekvienos jų turi skirtingų savybių, skiriasi ir kaina, ir sudėtimi, ir kitomis charakteristikomis. Taigi, geriausias būdas išrinkti savo vaikui tinkamiausias sauskelnes, jas išbandyti. Tam ir skirta ši mugė", – priminė A. Sadauskaitė.

Profesionalūs konsultantai mugės metu mokys mamytes ne tik sutaupyti parenkant optimaliausias sauskelnes mažyliui, bet ir pasidalins praktiškomis gudrybėmis sauskelnių keitimo, išaugimo ir kitais klausimais. Jei mažylio odelė itin jautri, ją beria, šių problemų dažnai galima išvengti tiesiog parenkant tinkamiausias sauskelnes.

Vida Press

„Kai kurios mamos visas sauskelnes vadina pampersais. Šioje mugėje jos turės galimybę apžiūrėti, įvertinti ir pasirinkti iš bene didžiausio sauskelnių asortimento Europoje - kur kas daugiau nei vieno žinomo ar pamėgto prekės ženklo", - kalba kūdikių prekių ekspertė.

Sauskelnių mugė vyks visą balandžio 11 dieną „Assorti.lt" parduotuvėse „Ogmios mieste" ir PC „Domus Pro".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis