Pirmojo žiemos savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Kur buvus kur nebuvus, atkeliavo Žiema. Ir nors kolkas ji puikuojasi dar tik kalendoriuje, tačiau mažieji kasryt jau gali drąsiai tikrinti ar neprisnigo. O kol pusnys nedžiugina, keliaukime į spektaklius ir renginius skirtus visai šeimai.

Greitą gyvenimo būdą lydi nemalonus palydovas - stresas. O stresuojantys tėvai, visai to nenorėdami, stresuoti priverčia ir savo vaikus. Tad kviečiame jau šį trečiadienį apsilankyti Lietuvos vaikų ir jaunimo centro organizuojamame seminare "Stresuojantys tėvai = stresą patiriantis vaikas šeimoje" , kuriame drauge bandysime ieškoti efektyvių būdų kaip susidoroti su iškylančiomis stresinėmis situacijomis. Seminare bus nagrinėjama kaip mūsų pačių mintys, įsitikinimai veikia mūsų savijautą, ir kaip mūsų stresas persiduoda vaikui. Apsilankykite seminare, išgirskite daug praktinių patarimų, kaip jį valdyti ir atraskite savo streso įveikimo metodą.

Kada paskutinį kartą eglutę puošėte savo rankų darbo žaisliukais? Sakote tik vaikystėje? Šį šeštadienį Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje Vilniuje, kartu su mažaisiais galėsite prisiminti šį jaukų ir malonų užsiėmimą: kalėdinėse dirbtuvėlėse bus gaminami žaisliukai iš šieno. Ar jau užuodžiate, kaip tądien kvepės dibtuvėlės? Užsiėmimą ves patyrusi pedagogė Žibutė Daukšienė, kuri jau 10 metų domisi vaikų kūrybiškumo ugdymo galimybėmis. Su pedagogės pagalba mažieji sukurs angelą, kuris papuoš Jūsų kalėdinį stalą bei visi drauge išgirsite įdomių pasakojimų apie baltiškus ornamentus ir simbolius. Registruokitės į užsiėmimą ir užsikrėskite džiugiu Kalėdų laukimu!

Vilnius ir Kaunas praėjusią savaitę įžiebę Kalėdų eglutes, estafetę perduoda Klaipėdai! Šį šeštadienį Teatro aikštėje sužibs Kalėdų eglutė ir prasidės net iki sausio truksiančios "Stebuklingos Kalėdos Klaipėdoje" . Visi susirinkusieji išvys netikėtą kalėdinę istoriją - bus sekama 3D pasaka "Kalėdų stebukladariai", o eglutės įžiebimą lydės fejerverkų salvės ir kalėdinė muzika. Eglutės įžiebimu prasidės šventinių renginių maratonas, tad sekite informaciją ir dalyvaukite renginiuose drauge su visa šeima!

Pamokančios, o kartu žaismingos ir įtraukiančios istorijos suburia visą šeimą. Kaip tik tokios istorijos paklausyti ir kviečiame į kultūros centrą Klaipėdoje "Žvejų rūmai", kuriame šį sekmadienį bus rodomas spektaklis "Pasaka apie katinėlį, gaidelį ir 7 ožiukus". Šiame muzikiniame spektaklyje aktoriai dainuos gyvai, o į veiksmą įtraukti bus net mažieji žiūrovai ir jų tėveliai. Tad nuobodžiauti tikrai neteks, ypač kuomet paaiškės, kad naujakuriams, Katinėliui ir Gaideliui, ne visi miško gyventojai yra tokie malonūs, kaip Mama Ožka su visu pulku mažų ožiukų.

Sekmadienį, apsilankę Lietuvos rusų dramos teatre, papulsite į "Linksmąją Einšteino laboratoriją", kurioje sužinosite daug naudingų dalykų, pavyzdžiui - kaip žmonės apsigyveno Žemėje ir kaip suprato, kad ji yra apvali, kodėl būna skirtingi metų laikai, diena ir naktis. Edukacinis cirko spektaklis visai šeimai skirtas visiems, besidomintiems mus supančiu pasauliu, jo dėsniais bei reiškiniais. Pasitelkus vizualų ir įtraukiantį cirko žanrą, sudėtingi reiškiniai aiškinami dideliems ir mažiems suprantama kalba, tad Jūsų šeima ne tik mėgausis spektakliu, tačiau taip pat sužinos daugybę naudingų dalykų.

Daugiau renginių visai šeimai rasite Kur.lt svetainėje. Išsirinkite kur ir kada, ir nustebinkite savo šeimyną smagiu laisvalaikiu drauge!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis