Praėjus 2 metams po vyro mirties našlė pagimdė jo dukrytę

Ši istorija yra iš tų, kurias išgirdus norisi iš karto perklausti: „Kaip? Kaip?“.

Kokių tik istorijų nebūna šiame pasaulyje! Moterys gimdo skirtingų odos spalvų dvynukus, susilaukia vaikelio pasinaudoję dešimtmečius užšaldytais embrionais ir dar daug kitų neįprastų aplinkybių, kurios prieš puššimtį metų būtų buvę tiesiog neįmanomos.

Mažoji Angelina gimė taip pat labai neeilinėmis, net tragiškomis aplinkybėmis.

Jos tėtis, kinų kilmės JAV gyvenantis policininkas WenJian Liu žuvo 2014 metais. Kartu su kolega jie patruliavo Niujorke, kai buvo iškviesti į vieną įvykį. Čia abu policininkai buvo nušauti, o nusikaltėlis po to nusižudė pats.

Kokį skausmą išgyveno tądien jo žmona Sanny Liu, sunku apsakyti. Nelaimės prislėgta moteris pasiryžo neeiliniam poelgiui - susilaukti kūdikio nuo savo mirusio vyro. Našlė iš karto po vyro žūties paprašė medikų paimti vyro spermos mėginį ir jį užšaldyti. Tai suteikė jai vilties ateityje susilaukti vaikelio, kurio tėtis - jos amžinatilsį vyras.

Praėjus pustrečių metų nuo vyro netekties, po pagalbinio apvaisinimo procedūros gimė WenJian ir Sanny vaikelis. Dukrytė, kurią moteris pavadino Angelina.

Gimimo dieną Niujorko policija savo feisbuko paskyroje pasidalijo jaudinančia nuotrauka, kurioje naujagimė įamžinta su savo tėčio policininko kepure.

Įdomi detalė yra ta, kad mama visada žinojo pagimdysianti mergaitę. Net kai pirmą kartą buvo atliktas ultragarso tyrimas, ji medikui iš anksto pasakė: "Žinau, bus mergaitė". Pasirodo, tą naktį, kai įvyko tragiška jos vyro nelaimė, Sanny sapnavo sapną, kad su vyru susilaukia mergaitės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis