Pragarą išgyvenęs vyras mokosi iš naujo džiaugtis gyvenimu FOTO

Vyras, kuris teroristinio akto metu Bostono maratone neteko abiejų kojų, kabinasi į gyvenimą ir šiomis dienomis yra kaip niekad laimingas, nes laukia į pasaulį ateinant naujos gyvybės - savo pirmojo vaikučio.

Beveik prieš metus, balandžio 15 -ąją Bostono (JAV) maratono metu nugriaudėjo du teroristiniai sprogimai, kurie nusinešė trijų žmonių gyvybes, o sužeista buvo daugiau kaip 260 žmonių. Abu sprogimai įvyko ties maratono finišo linija, kai nuo starto pradžios buvo praėję daugiau kaip 4 valandos.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Žinomos mamos su vaikais gėrėjosi naujagimiais gėlėse
Paprasti būdai parodyti vaikams meilę ir padaryti juos laimingesniais

Jeffas Baumanas (28) buvo vienas iš nukentėjusiųjų. Teroristų atakos metu jam buvo nutrauktos abi kojos. Nuotrauka, kurioje Jeffui suteikiama pirmoji pagalba, apskriejo visas žiniasklaidos priemones ir tapo savotišku tos dienos tragedijos simboliu.

AP/Scanpix nuotr.

Diena, kuri negrįžtamai pakeitė vyro gyvenimą, įkvėpė jį parašyti autobiografinę knygą apie sprogdinimus Bostono maratone ir tai, kaip jam sekėsi atsitiesti po to. Knyga, kurią jis pavadino „Stronger" (liet. stipresnis),  turi pasirodyti maratono metinių proga.

Jeffas Baumanas yra įkūręs savo vardo labdaros fondą. Jo svetainėje šiomis dienomis paskelbta džiugi žinią - jis ir sužadėtinė Erina Hurley (27) laukiasi pirmagimio, kuris gimti turėtų vasarą.

AP/Scanpix

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis