Pro rakto skylutę: kokiais žaislais žaidžia būsimi karaliai

Londono gyventojams ir svečiams - unikali proga pamatyti karališką vaikystę, tiksliau, žaislus, su kuriais žaidė būdami maži princai ir princesės.

Bakingamo rūmuose Londone rengiama karališkosios šeimos žaisliukų paroda. Bus galima pamatyti, kokiais žaislais žaidė maža būdama Karalienė Elžbieta II ir kiti karališkosios šeimos nariai.

Lėlės iš porceliano, lėlių vežimėlis ir supamasis arkliukas - tai buvo vieni mėgstamiausių Karalienės Elžbietos II vaikystės žaislų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Fitneso trenerė: po gimdymo reikia atrodyti štai taip!
Moteris pagimdė net nepajutusi, kad laukiasi

Lėlės, su kuriomis žaidė maža būdama Karalienė Elžbieta II
Vida Press

Juos ir kitus karališkosios šeimos žaisliukus bus galima pamatyti Bakingamo rūmuose surengtoje žaislų parodoje, kuri lankytojų lauks liepos 26 - rugpjūčio 28 dienomis.

Parodoje bus eksponuojamas ir krikšto rūbas, kurį krikšto dieną vilkėjo princo Williamo ir Kate Middleton sūnus, mažasis princas George'as. Šis rūbas iš šilko ir satino yra tiksli Karalienės Viktorijos laikų krikšto rūbo kopija.

Mažojo princo krikštynų rūbas - Karalienės Viktorijos laikų krikšto rūbo kopija
AP/Scanpix

Bakingamo rūmai Londone yra oficiali Didžiosios Britanijos monarchų rezidencija nuo 1761 metų. Žaislų parodoje iš viso bus daugiau kaip 100 eksponatų, kai kurie iš jų primins net 250 metų senumo istoriją. Daugelis iš jų pirmą kartą bus pristatomi viešai. Unikali proga pamatyti ir pabandyti įsivaizduoti, kokia yra vaikystė, kai tu esi princas ar princesė.

Vida Press

Bilietai į šią parodą jau platinami oficialioje rūmų interneto svetainėje. Galerijoje - būsimos parodos eksponatai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis