Radinys su 8 naujagimių palaikais užminė kraupią mįslę

Neregėta tragedija šiomis savaitėmis sukrėtė vieno nedidelio Vokietijos miesto gyventojus.

Netoli sienos su Čekija esantis Wallenfels miestelis negali patikėti tuo, kas įvyko. Čia lapkričio 12 dieną viename name naujoji nuomininkė aptiko 8 naujagimių palaikus.

Bavarijos žemėje esančiame Wallenfels miestelyje gyvena nedaug žmonių, todėl natūralu, kad čia vieni kitus gerai pažįsta ir nuo aplinkinių akių sunkiai ką nuslėpsi. Tačiau lapkričio 12 dieną viename name rastas kraupus sukrėtė ramaus miestuko gyventojus - jie negalėjo patikėti, kad tokie nusikaltimai daug metų vyko jų panosėje.

Vos po dienos buvo sulaikyta ir vaikus pagimdžiusi bei šiame name 15 metų gyvenusi 45 metų moteris.

Ji buvo ištekėjusi už vyro, augino kelis savo bendrus vaikus, be to, turėjo vaikų iš pirmosios santuokos. Prieš keletą mėnesių pora išsiskyrė, todėl moteris išsikraustė iš namo. Beje, per šį laiką ji jau buvo spėjusi susirasti naują partnerį. Į tuščius namus gyventi atėjusi naujoji nuomininkė buvusiose saunos patalpose, kurios buvo paverstos sandėliu, ir rado kraupųjį maišą su naujagimiais.

Vida Press

Kaip nustatė medicinos ekspertai, 6 iš 8 rastų naujagimių gimimo metu buvo gyvi, taigi, jie buvo nužudyti ir tik 2 jau gimė negyvi. Kol kas neaišku, kuriais metais gimę naujagimiai, kokiu būdu jie nužudyti ir kas jų tėvas.

Vida Press

Suimtoji moteris prisipažino dėl savo nusikaltimo, tiesa, jos motyvai iki šiol nežinomi. Moters vyras kol kas nesuimtas, nes nėra pakankamų įrodymų, kad prie daug metų vykusių nusikaltimų galėjo prisidėti ir jis. Laisvėje ir naujasis moters sugyventinis.

Vida Press

Moterį, įtariamą per daugelį metų nužudžiusią 8 savo kūdikius, kaimynai apibūdina kaip mandagią, draugišką, besirūpinančią savo vaikais. „Šeima buvo normali", - taip tvirtina miestelio gyventojai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis