Ragina nesidrovėti žindyti viešai ir įamžinti tai nuotraukose

Asmenukių (angl. selfie) mada pamažu slopsta, tačiau socialiniuose tinkluose tarp jaunų mamų plinta nauja mada - fotografavimasis žindant (angl. brelfie).



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Ši socialinė akcija sklinda žaibišku greičiu. Moterys, kurios savo pienu maitina kūdikius, fotografuojasi ir talpina nuotraukas socialiniuose tinkluose su žymele „brelfie“ – #brelfie.

Didžiojoje Britanijoje kilęs judėjimas sulaukia daugelio mamyčių palaikymo. Yra ir kritikuojančių tokias nuotraukas, esą tai per daug intymu ir nebūtina demonstruotis.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Trys vyrai tapo „nėščiais“, norėdami sužinoti, kaip jaučiasi moterys

Vilnietė sukūrė verslą, kurio misija – dovanoti mamoms gerą nuotaiką

Tačiau viešo žindymo šalininkės atmeta visus priekaištus, sakydamos, kad nieko nėra natūraliau už kūdikio žindymą. Tai yra jo prigimtinių poreikių patenkinimas, maistas, be kurio jis neišgyventų. Taip, kaip eidami gatve mes valgome bandeles ir geriame kavą, taip kūdikiai turi teisę gauti mamos pieno visur ir visada, kai tik jo prireikia.

Jeigu palaikote šią akciją, viskas, ko jums reikia – fotoaparatas, paskyra kuriame nors socialiniame tinkle ir drąsa publikuoti savo žindymo asmenukę. Nepamirškite prie jos palikti žymelės, simbolizuojančios šią akciją - #brelfie.

Mi #brelfie con mi #JorgitoFrancisco nuestro primer contacto de amor ?? pic.twitter.com/YJzqhf9fYJ
— Denissita Carvajal☆ (@DenissitaC) February 28, 2015


Why is #brelfie such a big deal? Women have been posting photos of them bottle feeding children for years! pic.twitter.com/Ngiuqa9TZE
— Emma Harris (@MeTheManAndBaby) February 26, 2015


@itvthismorning #Brelfies #Brelfie Don't be ashamed ladies!!!!! pic.twitter.com/c4L35jKZvo
— Kate Sargent (@kittiwakekate) February 25, 2015

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis