Rekordas - gruodžio TAVO VAIKO žurnalas net 132 p.!

„Gruodžio mėnesio žurnalas „Tavo vaikas" - ypač puošnus ir šventiškas. Maža to, su lengvu stebuklo „prieskoniu"", - sako žurnalo vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Gruodžio mėnesio žurnale "Tavo vaikas" sau artimą temą ras ne tik mama, bet ir tėtis.

Str. „Tėtis - Kalėdų Senelis" rasite tikro Kalėdų Senelių patarimų mūsų žurnalo skaitytojui -tėčiui, kuris per šias šventes rengiasi pats imtis šio, pasirodo, nelengvo vaidmens.

Vaikas klausia: „Ar tu tikras?"

„O tu tikras?" - tada klausiu aš jo.

Vaikas linkteli galvą.

„Ir aš tikras", - apsidžiaugiu, pasakoja solidų „stažą" turintis Kalėdų Senelis „pirmaklasiui", kaip greitai kartais tenka spręsti vaikų pateikiamus rebusus.

„Man labai smagu, kai einant į svečius nereikia užsukti į parduotuvę saldainių dėžutės ar vieno iš trisdešimt vitrinoje stovinčių tortų", - str. „Skanios dovanos" prisipažins redaktorė Eglė Čepavičienė. Išdrįsti malonią smulkmeną sukurti savo namų virtuvėje ji kvies drauge su žurnalo dizainere Rima Milaševičiene .

Str. „Siūlų kamuoliukų istorijos" toliau kuria šventinę nuotaiką. Šįkart redaktorė Eglė Čepavičienė su fotografe Inga Jankauskaite susirengė į Kauną pas dvi šaunias mamas mezgėjas tam, kad „paragautų" nertų pyragaičių ir nertos kavos. Jausmas toks: „Sveiki atvykę į Vaikystės šalį", - prisipažins dvi redakcijos gurmanės.

Mūsų džiaugsmui, visiškai netikėtai drauge su žurnalo bičiule, parduotuve „Pliušinukų namai", mums pavyko sukurti tikrą kalėdinį stebuklą vienai mažai mergaitei ir išpildyti jos svajonę susirasti draugą -pliušinį žaisliuką, atrodo, su tikra širdele. Redaktorė Vaiva Grigaitienė užfiksavo keturmetės įspūdžius str. „Stebuklo gimimas".

Tiek daug džiaugsmo ir stebuklų. Tačiau šventės ateina ir praeina, o mama yra mama 24 val. per parą. Str. „Užmigdyti (ne)įmanoma" ieškome atsakymo į kasdien tėvams iškylantį klausimą, ar virkdyti vaiką norint, kad jis užmigtų.

Gruodžio mėnesio žurnale taip pat skaitykite:


9 mėnesiai

Brandi motinystė. ,,Už" ir ,,prieš".

Pirmieji metai

Sėslus metas. 8 „redakcijos" kūdikio mėnuo. Ką daryti, jei kūdikis suslogavo, kaip jį grūdinti maudynėmis žiemą, pataria vaikų ligų gydytoja.

Atpylė pienuko. Tiesa ir mitai.

5 ,,kodėl?" Svarbiausi kūdikio raidos klausimai.

Kas aš? Žmogus gimsta neturėdamas ,,aš" vaizdo, kada jis atsiranda?

Kaip vystosi rega

Pavargusi žindyvė. Augindamos vaikelį išmokime būti netobulos, siūlo psichologai.

Jaunoji mamytė

„Visada patiko būti mama"

Teigia žurnalistė TV laidų vedėja Živilė Vaškytė-Lubienė.

Kūdikių joga

Mūsų žurnalistė, kuri augina pusės metų dukrelę, ieškodama kūdikių jogos, atrado mankštą mamoms po gimdymo.

Tai aktualu

Kam ta kepurė?

Londone orams atvėsus net ir kūdikiai vežimukuose sėdi be kepuryčių. Kodėl jos reikia vaikams Lietuvoje?

Negaliu tylėti

Aš - mama ir noriu tuo didžiuotis! Šeima Lietuvoje ir Švedijoje.

Atgal į vaikystę

Sniego namukas. Istorija apie dviejų vaikų tėtį entuziastą.

Darželinukas

Ar reikia darželio? Sako, kad „naminukai" kūrybiškesni, bet darželinukai - socialesni. Tėveliai kryžkelėje. Ar užrašyti vaiką į darželį?

Vaiko sveikata

Inhaliacijos namų sąlygomis

„Siusiukas" tyrimams

Pas psichologą

„Mama, aš tavęs nemyliu!"

„Ant bangos"

Gimdymas su dula

Dulų, arba gimdymo padėjėjų, veikla užsienyje skaičiuoja kelis dešimtmečius. Planuojama, kad jau kitąmet jos gali padėti ir mūsų šalies gimdyvėms. Savo gimdymo patirtimi su padėjėja sutiko pasidalyti JAV gyvenanti lietuvė.

Tėvų darželis

Empatiškas lygu laimingas, arba kaip ugdyti atjauto jausmą.

Sportuok su vaiku

Baleto pamokėlė

1 iš 10 000 - nauja rubrika!

Šįkart kalbiname mūsų skaitytoją - tėtį. „Tavo vaiko" herojumi gali tapti ir tu! Sek žurnalo naujienas ir būk aktyvus „Tavo vaiko" feisbuko profilyje!

Kaip kūrėme viršelį?

Ingos Jankauskaitės viršelio nuotraukoje – 2 m. Una. Ji pasipuošusi „TaTytea Kids“ drabužėliais ir aksesuarais.

Unai – dveji. Bet ji – tikra princesė. Pūsti sijonukai, rožiniai kaspinėliai – tai Unos stichija. Todėl norėdami nufotografuoti šią mažąją princesę turėjome pirmiausia įrengti princesišką rožinę studiją su tikros princesės sostu. Prieš fotosesiją Una pageidavo pasidažyti lūpas. Rezultatu mažoji liko patenkinta.

Jei norite, kad jūsų vaikutis papuoštų žurnalo viršelį, dalyvaukite „Modeliuko“ konkurse. Apie jį plačiau skaitykite žurnale.

Jei norite, kad jūsų vaikutis papuoštų žurnalo puslapius, užpildykite anketą „Kurkime žurnalą drauge“ žurnale arba čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis