Rekordiškai greitas gimdymas: pagimdė prie ligoninės durų

Paprastai pirmasis gimdymas trunka apie 10 valandų, tai lemia lėtai besiveriantis gimdos kaklelis. Manoma, kad 1 cm jis prasiveria maždaug per valandą, o gimdymas prasideda, kai jis atsivėręs 10 cm.

Jessica Stubbins iš Skantorpo miesto Didžiojoje Britanijoje pagimdė greičiau kaip per minutę. Ji su vyru atvažiavo į gimdymo namus, išlipo iš automobilio, ir kol vyras statė jį, pagimdė kūdikį net neįžengusi pro duris.

Laidoje "Good Morning Britain" dalyvavusi šeima nuolat šypsojosi ir juokavo, tiesa, tą lemtingąją gimdymo dieną porai juokinga nebuvo.

Apie žaibišką gimdymą šeima pasakojo populiarioje TV ryto laidoje.
Vida Press

Gimdymas vyko taip greitai, kad vyras Tomas net nespėjo prie Jessicos pribėgti. Moteris atsirėmė į duris ir po akimirkos vaikas jau buvo jos rankose.

Ši istorija tokia neįtikėtina, kad galėtum pamatyti, jog viskas tėra fantazija. Arba vaidybinis filmas, kuriame kartais pasitaiko tokių nerealiai greitų gimdymų. Tačiau viską užfiksavo automobilių stovėjimo aikštelėje įrengtos vaizdo kameros.

Pora dabar augina jau dvi dukrytes.
Vida Press

Įdomu, kad į gimdymo namus Jessica buvo atvykusi šio įvykio išvakarėse. Tačiau po apžiūros ji buvo paleista namo, nes gimdymas dar neprasidėjo.

Grįžusi moteris palindo po dušu ir nusiteikė laukti, tačiau pirmuosius signalus, kad vaikelis beldžiasi, pajautė po vidurnakčio.

Gimdymo nesuplanuosi. Šią seną tiesą patvirtino ir Jesiccos patirtis.
Vida Press

Tik vaikeliui gimus, iš gimdymo namų atskubėjo medikai ir suteikė pagalbą mamai ir mažyliui. Kaip vėliau sakė akušerės, jos nebuvo matę kažko panašaus. Laimė, viskas baigėsi sėkmingai, o Jesicca ir Tomas sulaukė daug komplimentų, kad tokią ekstremalią akimirką nesutriko ir laikėsi ramiai.

Naujagimę pora pavadino Lucy. Nuotraukas iš žaibiško gimdymo galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis