Renata Jampolskė: vaiko auginimas – nieko sunkaus

Baigiantis mėnesiui, prekyboje pasirodys naujas, gegužės mėnesio TAVO VAIKO žurnalas. Apie ką bus rašoma jame?

Renata – dar labai „šviežia" mama, Mariaus ir Renatos Jampolskių dukrytei – vos 4 mėn. Tačiau jaunos moters nė iš tolo nepavadinsi pavargusia ar nusikamavusia. „Vaiko auginimas – nieko sunkaus, – sako ji. – Svarbiausia – viską gerai susiplanuoti".

Artėjančios Motinos dienos proga naujausiame „Tavo vaiko" žurnale (nr. 5) Renata atvirai pasakoja apie mamos dieną sau ir ką ji per ją mėgsta veikti. Skaitykite žurnalo redaktorės Rūtos Rukaitės str. „Gyvenimas aukštyn kojom? Tikrai ne!"

Žurnalas "Tavo vaikas"

Artėjančios Motinos dienos proga italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco kartu su dviem savo atžalomis nutarė palepinti žmoną ir mamą pagal itališkas tradicijas ir pagamino jai šventinius pietus (str. „Šventė Mamai").

Žurnalas "Tavo vaikas"

Str. „Noriu puoštis!" rasite naujausias mados tendencijas, skirtas nėštukei. Stilistės Vikos Jakienės patarimas būsimai mamai įkvepiantis: „Atminkite, jūs gražios, o ir mada jums palanki. Tik laukis ir puoškis."

Žurnalas "Tavo vaikas"

Dar viena graži pavasario šventė – krikštynos. Kaip aprengti vaiką, kad būtų ir gražu, ir praktiška? Žurnalo redaktorės Eglės Čepavičienės drabužių paieškos prekybos centre ir stilistės Agnės Gilytės patarimai str. „Paprastai, bet neprastai".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Kas jūs – sraigtasparnis ar buldozeris? Medūza, o gal delfinas? Nieko apie tai nežinote? Tai sužinokite, nes dabar pasaulyje nauja mada – „klijuoti" etiketes, kurios jas išmanantiems iškart nurodo, koks yra jūsų stilius auklėti vaikus.

Garsiausio Lietuvos gamtinininko, gamtos fotografo, aplinkosaugininko Selemono Paltanavičiaus rekomendacija Lietuvos tėvams: „Manau, kad geriausias pavyzdys – bebrai˜".

Skaitykite str. „Būti tigrais, delfinais... supertėvais".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Gegužės mėnesio TAVO VAIKO viršelyje – 4 mėn. Diana iš Elektrėnų.

Fotografės Nendrės

Mūsų fotografė ją nusižiūrėjo, kai viršeliui fotografavo brolį Aleksandrą. „Tačiau reikia ją paauginti, nes labai smulkytė“, – nutarė ir štai po 2 mėn. pakvietėme į viršelio fotosesiją.

Mama Raimonda: „Diana labai rami, tačiau pirmus mėnesius mane išgąsdino – nepriaugo svorio, teko ją primaitinti mišinuku, dabar svoris ėmė augti kaip ant mielių. Tapo ramiau.“

Dianą fotografavome visą valandą – tol, kol leido. „Reto gerumo kūdikis“, – nutarėme. Gal tikrai užaugusi bus modeliukas, ką gali žinoti?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis