Renginiai šeimoms su vaikais: kur nueiti ir ką pamatyti

Smagus laisvalaikis drauge su visa šeima tikrai pasiekiamas - tereikia išsirinkti veiklą, kurioje nenuobodžiautumėte nei Jūs, nei Jūsų mažylis. Tam puikiai tiks spektaklis ar koncertas visai šeimai ir pamatysite - kelios valandos, praleistos drauge, daro tikrus stebuklus!

Trečiadienį po darbų neskubėkite į namus - drauge su mažaisiais apsilankykite Kauno menininkų namuose. Čia jums koncertą dovanos Kauno Miko Petrausko muzikos mokyklos jaunųjų talentų konkurso „Žvaigždutės Lietuvai“ atlikėjai. Koncertas skirtas Vasario 16-ajai – Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, tad tai puiki proga paminėti šią artėjančią šventę ir taip supažindinti mažuosius su Lietuvos istorija. Koncerte dalyvaus fortepijono, smuiko, fleitos, solinio dainavimo specialybių mokiniai – kviečiame apsilankyti drauge su visa šeima ir palaikyti mažuosius talentus.

Šį ketvirtadienį Stebuklingoje Kukumuku šalyje šventė! O į ją atvykti žada tokie herojai kaip - Žmogus Voras, Pepė Ilgakojinė, Meškiukas Rudnosiukas, Mikimauzas ir kiti. O ypatingai laukiami svečiai yra mažieji Kukumuku lankytojai! Tad tėveliai, jeigu dar svarstote kuo pradžiuginti savo atžalas – tebūnie tai Kukumuku 2-asis gimtadienis, kuriame šventės svečius džiugins gyvas Eglės Jurgaitytės koncertas, linksmiausi šokiai, mylimi pasakų ir filmukų herojai bei gardumynų stalas.

Nors žiema dar nesibaigė, o tik apgaulingai trumpam atsitraukė, pavasariui vis vien reikia ruoštis. Ir ypač reikia padėti ruoštis tiems, kam tai sunku padaryti – pelėdžiukams! Šį penktadienį visi gamtos mylėtojai su šeimomis laukiami Lampėdžių miško parke, kur jau penktus metus iš eilės bus keliami inkilai, skirti pelėdoms. Kartu galime sukurti naujus namus ne vienai pelėdų šeimai! Beje, tai puiki proga ne tik padaryti gerą darbą, bet ir pabūti gamtoje drauge su visa šeima.

Mes žinome, ką veiks maži ir dideli geros nuotaikos gaudytojai šį šeštadienį. O gi linksminsis Klaipėdos koncertų salėje drauge su “Tele bim-bam” kompanija! Koncerte visai šeimai susitiks kelios 25-ąjį gimtadienį švenčiančios grupės “Tele bim-bam” daininikų kartos, o Neringa Čereškevičienė pristatys naująją pasakų knygą “O kas gi liko ?“, kurią su autorės autografu, iš jos pačios rankų žiūrovai galės įsigyti po koncerto. Nuostabios emocijos, nepamirštamos dainelės ir švytintys mažųjų veidai dar ilgai primins apie šį koncertą, tad apsilankykite ir pasisemkite geros energijos!

Sekmadienį Keistuolių teatras kviečia į muzikinį spektaklį vaikams “Laimingasis Hansas”. Ir kodėl gi jis toks laimingas, klausiate Jūs? Ir Jūs būtumėte laimingi, jeigu senis vardu Mukudzanis būtų išpranašavęs, kad vieną dieną vesite karalaitę, paveldėsite pusę karalystės ir tapsite karaliumi. Keistuolių, pagal Brolių Grimų pasakas, pastatytas spektaklis kupinas nuotykių, pokštų ir labai geros energijos. Apsilankykite spektaklyje su visa šeima ir leiskitės kartu su Laiminguoju Hansu klajoti po pasaulį.

Daugiau renginių pasiūlymų visai šeimai rasite Kur.lt svetainėje. Kur.lt – už Jūsų turiningą laisvalaikį mieste!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis