Renkama 2017 Metų šeima

Daugiavaikių šeimų asociacija MES skelbia „2017 Metų šeimos“ rinkimus. Kaip ir kasmet, šiais metais bus išrinkta šeima, galinti tapti sektinu pavyzdžiu visoms Lietuvos šeimoms.

Ar jau turite TAVO VAIKO programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir skaitykite mus dar patogiau: „iPhone“, „Android“.

Renkant Metų šeimą vadovausimės šiais kriterijais:

- šeimos gausumas;

- šeimos sugebėjimas ne tik išgyventi, bet ir gyventi – tai reiškia, atrasti džiaugsmą ir vertybes šeimoje;

- šeimos narių dalyvavimas visuomeninėje veikloje, gebėjimas kurti gėrį ne tik savo šeimos rate, bet ir už jos ribų.

- šeimos darna.

Metų šeimai 2017 bus apdovanota rėmėjų įsteigtais vertingais prizais, kurie pradžiugins visus šeimos narius.

Organizatorių nuotr.

I KONKURSO ETAPAS prasidėjo balandžio 18 d. Jo metu kviečiame dalintis įkvepiančiomis šeimų gyvenimo istorijomis, kurios padrąsintų kurti, puoselėti, išsaugoti šeimą. Šeimų aprašymus su fotografijomis prašome siųsti iki gegužės 1 dienos el. paštu: info@dsa-mes.lt.

Šeimas gali siūlyti bendruomenės, nevyriausybinės organizacijos, kaimynai, giminės ir draugai. Taip pat kviečiame ir pačias šeimas nesikuklinti, ir pasirodyti. Puoselėkime pozityvumą!

II KONKURSO ETAPAS vyks nuo gegužės 1 d. Už patinkančią šeimą bus galima balsuoti facebook paskyroje. Balsavimu bus atrinktos 3 labiausiai titulo vertos šeimos. Pagrindinį titulą organizatoriai pasilieka teisę skirti savo nuožiūra vienai iš 3 šeimų.

Gegužės 14-ąją, švenčiant Tarptautinę šeimos dieną, renginyje „MES už ŠEIMĄ" https://www.facebook.com/events/451839361832902/ bus apdovanota „2017 Metų šeima', o taip pat ir kitos konkurse dalyvavusios šeimos.

Daugiau informacijos el. paštu info@dsa-mes.lt arba tel. 8 605 65455.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis