Savaitgalio renginiai šeimai: paroda VAIKŲ ŠALIS, Moliūgadienis ir kiti

Dėmesys ir buvimas drauge yra svarbus tiek mažiems, tiek dideliems. Žvilgtelėkite į šios savaitės Kur.lt parengtus laisvalaikio pasiūlymus visai šeimai ir išsirinkite smagią pramogą, kuri įneš laukimo džiugesį.

Kauno miesto muziejus, Švęsdamas 10-ties metų gimtadienio sukaktį, organizuoja kūrybines dirbtuves vaikams ir suaugusiems. Šį trečiadienį patirkite kūrybinį džiaugsmą besigamindami knygų skirtuką. Atrodytų toks paprastas daiktas, o tiek daug kruopštumo ir atidumo reikalaujantis procesas. Muziejaus edukatorė parodys visą skirtuko gamybos procesą, o taip pat pagelbės mažiesiems ir pritrūkusiems fantazijos. Kūrybingas užsiėmimas su džiuginančiu rezultatu - puikus laisvalaikio planas visai šeimai.

Ketvirtadienį, apsilankiusiųjų Klaipėdoje esančiuose Žvejų rūmuose, laukia "Didysis nuotykis". Visai šeimai skirtame šou pasirodys net keli visiems gerai žinomi personažai: Pimpačkiukas Bobas, Kung Fu Panda, Žmogus - Voras, iš Ledynmečio pasprukę voveriukas Skrečas bei Tinginys Sidas ir kiti. O ką jie visi drauge veiks - sužinosite apsilankę nuotaikingame spektaklyje. Ukrainiečių šou vaikams "Didysis nuotykis" netruks bendravimo su mažaisiais žiūrovais - galėsite pašokti su įspūdingais personažais scenoje bei drauge nusifotografuoti.

Šį penktadienį Litexpo parodų rūmuose startuos net dvi mažuosius auginančiai šeimai aktualios parodos - "Mokykla 2015" ir "Vaikų Šalis 2015". Paroda "Mokykla 2015" - renginys, skirtas visai Lietuvos švietime dalyvaujančiai ir jį kuriančiai bendruomenei. Kasmet parodoje pristatomos mokymo naujovės, demonstruojamos alternatyvios ir tradicinės ugdymo metodikos ir ugdymo priemonės, mokyklų įranga, pristatomi nauji ugdymo projektai. Apsilankymas šioje parodoje - puiki proga susipažinti su ateities mokykla bei pasidalinti gerąja patirtimi su kitais bendraminčiais. O po rimtosios dalies, kviečiame užsukti į parodą "Vaikų Šalis 2015" . Kasmet ši paroda į Litexpo rūmus sukviečia svarbiausius vaikiškos produkcijos rinkos atstovus bei būrius vaikų, tėvų ir senelių, kurie su malonumu pasineria į vaikišką šėliojimą. Parodoje, šalia vaikams skirtos produkcijos, eksponuojama naujausia produkcija, skirta būsimoms mamoms, taip pat gausu jaunoms šeimoms skirtų renginių. Taigi, tikrai nenusivilsite pasirinkę šią parodą kaip pramogą savaitgaliui su visa šeima - čia jūsų lauks spektakliai, pramogos vaikams, kūrybinės dirbtuvės ir konsultacijos tėvams! Paroda "Mokykla 2015" truks dvi dienas - lapkričio 6 - 7 d., o "Vaikų Šalis 2015" - net tris - lapkričio 6 - 8 d. Taigi, planas savaitgaliui jau paruoštas?

Akimirka iš praėjusių metų parodos "Vaikų šalis".
DELFI / Kiril Čachovskij

Šis šeštadienis Lietuvos zoologijos sode skelbiamas Moliūgadieniu! Užsukite drauge su visa šeima į zoologijos sodą ir sužinokite, kurie gyvūnai labiausiai mėgsta moliūgus - galbūt tai beždžionės, o gal tigrai ar kengūros? Visą dieną zoologijos sode vyks gyvūnų prižiūrėtojų vedami užsiėmimai, kuriuose sudalyvauti kviečiame ir mažus ir didelius lankytojus. Užsiėmimų metu smalsiausi lankytojai galės ne tik stebėti bet ir dalyvauti įdomiuose žaidimuose su gyvūnais ir moliūgais. Moliūgadienis zoologijos sode laukia Jūsų šeimynos!

Lietuvos Zoologijos sodas
DELFI (R. Achmedovo nuotr.)

Ka veiks visi smalsučiai sekmadienio popietę? O gi dalyvaus Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejuje vyksiančiame muzikiniame spektaklyje-žaidime "Aplink pasaulį". Tai improvizuota 40-ties minučių kelionė aplink pasaulį, kurioje daug muzikos, fantazijos šėlsmo ir žaidimų. Žaidimo metu mažieji keliautojai patiria įvairių nuotykių, susipažįsta su labai skirtingų kultūrų žmonėmis, išmoksta dainų ir žaidimų, o svarbiausia - atranda labai seną ir amžiną tiesą: visur gerai, bet namuose - geriausia. Taigi, visi tėveliai, norintys skatinti vaikučių smalsumą ir puoselėti jų meilę gimtinei, su savo atžalomis laukiami muzikiniame spektaklyje "Aplink pasaulį".

Renginiai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje - tai ta maža šventė širdutei, kuri leidžia džiaugtis ne tik vaikystės akimirkomis, bet ir buvimu drauge visai šeimai. Daugiau renginių Jums ir Jūsų mylimiausiems rasite Kur.lt svetainėje - ten, kur gimsta geriausi planai laisvalaikiui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis