Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Nėra nieko geriau už turiningai praleistą laiką drauge su artimiausiais žmonėmis. Todėl šią savaitę jums ir jūsų šeimai siūlome šmaikščius filmus, šiurpiai smagius Helovino renginius bei spektaklius, kurie virs ne tik pramoga, bet ir privers susimąstyti mažuosius žiūrovus ir jų tėvelius. Į kultūrines miesto erdves ženkite su tais, kurie jums svarbiausi!


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Trečiadienį atsipalaiduokite kino teatre, kur drauge su visa šeima gerai praleisite laiką žiūrėdami juokingą ir prancūziškai lengvą lietuviškai įgarsintą komediją, skirtą ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Mažylio Nikolia atostogos" kels juoką: mažiesiems - vaikiškos išdaigos, o suaugusiesiems - bendraamžių patiriami kurioziški nesusipratimai. Taigi, visi ištroškę linksmybių, spalio 29-ąją leiskitės į nuotykius drauge su Nikolia, jo tėvais ir senele (renginio organizatorius - „Kino pasaka")!

Laidos „Gustavo enciklopedija", kurią pamėgo ir vaikai, ir saugę, personažai Gustavas bei profesorius Velykis Kalėdauskas kviečia leistis į linksmą, ironišką ir įspūdingą gyvenimo kelionę! Filme Gustavo nuotykiai" jie imsis kvapą gniaužiančios misijos - surasti dingusį lakūną, į Lietuvą gabenusį seniai prarastą LDK laikų relikviją. Jiems padės ne mažiau pamilti herojai - Robinzonas Kruzas, Baronas Miunhauzenas, kapitonas Nemo, nykštukas Benas ir kiti. Kino juostoje išvysite garsių Lietuvos kino, teatro ir muzikos žvaigždžių, kurie įkūnys mylimus ir dar neregėtus personažus. Spalio 29-ąją d. pažinkite pasaulį kartu su jais ir patirkite fantastiškų nuotykių žemėje, vandenyno gelmėse ar netgi kosmoso platybėse (renginio organizatorius - „Kino pasaka")!

Artėjant šiurpiausiai metų nakčiai renginyje Juodai linksmas Helovinas" mažųjų laukia linksmybės ir staigmenos! Kauniečiai ir miesto svečiai spalio 30-ąją galės pamatyti kolektyvo „Vaidilutė" pasirodymą, išgirsti baisių istorijų, grimo ir šukuosenų dėka pavirsti baisiomis būtybėmis, dalyvauti žaidimuose ir konkursuose bei paragauti vaiduokliškų vaišių. Beje, aprangos kodas, kaip ir pridera Helovinui - juodas (renginio organizatorius - „Pramogiukas").

Lapkričio 2-ąją „Keistuolių teatras" kviečia į spektaklį Kai aš mažas buvau". Tai - istorija apie vaikystės pasaulį mažiems ir dideliems, kurie kadaise taip pat buvo maži. Būtent jie - dabar jau užaugę vaikai, pasakos apie tai, kaip būdami maži visus kitus matė tokius didelius, kaip vėliau, jau paaugus ir pradėjus eiti į mokyklą, ten patyrė meilę, draugystę, išdavystę, džiaugsmą, pavydą, ir tai, kaip svajojo, kuo taps užaugę. Dabar jie prisiminė vaikystės išdaigas, nuotykius bei istorijas, todėl tuo nori pasidalinti su jumis (renginio organizatorius - „Keistuolių" teatras)!

Spektaklis Apie meilę, karą ir kiškio kopūstus" - Anos Saksės pasakos, virtusios teatro pasirodymu, kuriuo tapačiai stebėtis ir gėrėtis gali tiek vaikais, kurie yra skatinami jautriai ir atidžiai žvelgti į pasaulį, džiaugtis ir stebėtis jame esančiais reiškiniais, tiek suaugusieji. Spektaklyje kalbama apie seną, kaip pasaulis, tiesą, kurią žmonės kartais tiesiog pamiršta: apie tai, kad patiriama meilė, liūdesys, gėris ir blogis yra tokie patys visame pasaulyje, kad ir kokioje skirtingoje kultūroje išsipildytų. Lapkričio 2-ąją bus atveriami langeliai ir durelės į įvairiausias vietas, buveines bei erdves, ir pamažu žiūrovas suvoks už kiekvieno iš jų matantis savo paties sielos dalelę. Taip pasaulis sutalpinamas į mus, o mes - į visą pasaulį (renginio orgnizatorius - Teatras „Atviras ratas").

Snieguolė ir septyni nykštukai" - pasaka, kurią galima vadinti klasika. Būtent pagal ją pastatytas pirmasis Lietuvos rusų dramos teatro spektaklis vaikams, atgimsiantis jau šį sekmadienį! Vaikai vėl susitiks su smagiaisiais nykštukais, gerąja Snieguole, įsimylėjusiu Princu, pavydžia Karaliene ir trumpam apsigyvens tikroje pasakoje: su laiminga pabaiga, geraisiais ir blogaisiais herojais bei įveikiamomis kliūtimis (renginio organizatorius - Lietuvos rusų dramos teatras).

Spektakliai vaikams ar kiti renginiai mažiesiems visuomet žavūs savo spalvingumu ir išrandingumu, tačiau svetainėje www.kur.lt galite rasti įvairaus tipo renginių - belieka tik nuspręsti, ko norite - kultūros dozės, popietės su šeima ar siautulingo vakarėlio naktiniame mieste - dabar atrasti savo renginį lengviau!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis