Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Apie tai, kaip nudžiuginti mažuosius turbūt pasakoti nereikia. Tačiau patiems tėveliams reikia pasisemti įkvėpimo ir atrasti tai, kas vaikystės akimirkas padarys nepamirštamomis. Taigi, įkvėpimo šaltinis Kur.lt siūlo žvilgtelėti į renginius, kurie ne tik praturtins laisvalaikį, bet ir pasiūlys, ką nuveikti visai šeimai drauge.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Penktadienį tiek mažus tiek didelius kviečiame išbandyti ypatingai kūrybingą užsiėmimą, kurio pramokus, patiems namuose galima prisigaminti daug šedevrų! Buvusiuose Profsąjungų rūmuose bus organizuojami Modelino formavimo kursai, kurie suskirstyti į kelis lygius. Penktadienį vyks pirmojo lygio užsiėmimas, kurio metu pasigaminsime gyvūnėlių formelių skirtukus knygoms. Modelino formavimas - tai kantrybės ir tikslumo reikalaujantis užsiėmimas, tačiau jį įvaldžius atsiveria nepaprastas kūrybos pasaulis, ugdantis kruopštumą ir skatinantis džiugiais rezultatais. Puikus ir atradimų kupinas renginys, į šeimą įnešiantis kūrybos džiaugsmą!

Šeštadienį kviečiame į pasaką, kuri vers šypsotis ir kartu mąstyti apie esminius gyvenimo reiškinius, svarbias moralines vertybes. Skamba per rimtai? O jeigu pasakysime, jog tai labai savita, keista pasaka, kuri yra kupina švelnaus humoro, nuoširdžių draugystės, ištikimybės ir meilės jausmų? Kad ir kaip bebūtų, tai nuostabi istorija apie "Arklio Dominyko Meilę", kurioje pagrindinis veikėjas Dominykas pamilsta truputį aikštingą Rugiagėlę ir stengiasi ją apsaugoti nuo žiemos šalnų, o pats iškeliauja į Afriką. Daugybė nuotykių, žaismingų veikėjų ir pamokančios istorijos - visa tai šeštadienį, Valstybinio jaunimo teatro spektaklyje "Arklio Dominyko Meilė".

Ką veiks visi smalsučiai sekmadienio popietę? O gi dalyvaus Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejuje vyksiančiame muzikiniame spektaklyje-žaidime "Aplink pasaulį". Tai improvizuota 40-ties minučių kelionė aplink pasaulį, kurioje daug muzikos, fantazijos šėlsmo ir žaidimų. Žaidimo metu mažieji keliautojai patiria įvairių nuotykių, susipažįsta su labai skirtingų kultūrų žmonėmis, išmoksta dainų ir žaidimų, o svarbiausia - atranda labai seną ir amžiną tiesą: visur gerai, bet namuose - geriausia. Taigi, visi tėveliai, norintys skatinti vaikučių smalsumą ir puoselėti jų meilę gimtinei, su savo atžalomis laukiami spektaklyje "Aplink pasaulį".

Ar mėgsta mažieji skaityti? Oi, tikrai ne visi. Kaip pažadinti jų norą tą daryti? Klaipėdos jaunimo teatras atrado vaistą! Spektaklis „Knygų personažai atgyja“ - tai edukacinis renginys vaikams ir jų tėveliams, kuriame atgyja visiems gerai žinomi knygų personažai, tokie kaip - Pepė Ilgakojinė, Batuotas katinas ir kiti. O atgiję, kuria nuotaikingą bei įtraukiantį reginį, kupiną muzikos, akrobatinių triukų ir kitų netikėtų išdaigų. Subtili spektaklio scenografija, žadinanti vaizduotę ir kurianti puikią atmosferą, skatins vaikų norą paimti į rankas knygą ir atrasti jos stebuklingą pasaulį. Keturiasdešimties minučių stebuklas jau šį sekmadienį Klaipėdoje, nepraleiskite!

Spektakliai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje - tai ta maža šventė širdutei, kuri leidžia džiaugtis ne tik vaikystės akimirkomis, bet ir buvimu drauge visai šeimai. Daugiau renginių Jums ir Jūsų mylimiausiems rasite Kur.lt svetainėje - ten, kur gimsta geriausi planai laisvalaikiui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis