Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Smagus laisvalaikis drauge su visa šeima - ar tai pasiekiama? Žinoma - tereikia išsirinkti veiklą, kurioje nenuobodžiautumėte nei Jūs, nei Jūsų mažylis. Tam puikiai tiks spektaklis ar koncertas visai šeimai - kelios valandos, praleistos drauge visai šeimai, daro stebuklus!

Ketvirtadienį drauge su visa šeima apsilankykite koncerte "Žaismingos muzikos orkestras XVII". Šis koncertas sugrąžina gabiausių vaikų muzikavimo su Klaipėdos kameriniu orkestru tradiciją bei taip skatina išskirtinių gabumų vaikų ugdymą. Programoje išgirsite Domenico Cimarosa, Felix Mendelssohn, Henri Eccle ir kitų kompozitorių muziką. Nuotaikingas klasikinės muzikos koncertas visai šeimai - juk gerą skonį ugdyti reikia nuo mažens!

Šeštadienį Vilniaus kameriniame teatre šėls pingvinai! Muzikiniame spektaklyje visai šeimai "Prie laivo 8:00" stebėsite trijų pingvinų draugystę, netikėtus nuotykius ir pasirinkimą tarp gėrio ir blogio. Tai spektaklis, kuris moko būti mus geresniais ir visai nesvarbu koks mūsų amžius. Spektaklis sukuria gerą nuotaiką, skatina mąstymą, bendravimą, atveria jausmus ir sujungia šeimą. Apsilankykite spektaklyje ir leiskitės į nuotykius su pingvinais.

O kas nėra girdėjęs garsiojo "Grybų karo"? Su šia eiliuota poema užaugo jau ne viena karta, o ji vis dar populiari! Šį kartą kviečiame jus su visa šeima apsilankyti Vilniaus teatre "Lėlė", kuriame kariaus ne kas kita, o grybai! Rimtoji istorijos potekstė, kad visi karai iš esmės kyla dėl tuščių nedidelės grupelės ambicijų arba slaptų grobikiškų ekonominių paskatų, bus įvilkta į tiek mažiems, tiek dideliems suprantamą kalbą ir simbolius. Taigi, jau šį šeštadienį "Lėlės" teatro scena virs tikru mūšio lauku su daug dainų, pirotechnikos triukų ir labai tragikomiškomis situacijomis.

Sekmadienį Keistuolių teatras kviečia į muzikinį spektaklį vaikams "Laimingasis Hansas". Ir kodėl gi jis toks laimingas, klausiate Jūs? Ir Jūs būtumėte laimingi, jeigu senis vardu Mukudzanis būtų išpranašavęs, kad vieną dieną vesite karalaitę, paveldėsite pusę karalystės ir tapsite karaliumi. Keistuolių, pagal Brolių Grimų pasakas, pastatytas spektaklis kupinas nuotykių, pokštų ir labai geros energijos. Apsilankykite spektaklyje su visa šeima ir leiskitės kartu su Laiminguoju Hansu klajoti po pasaulį.

Turbūt visi vaikai žino pasaką apie Snieguolę ir septynis nykštukus. Šį kartą ši pamokanti istorija apie pavydą bus papasakota šokant baletą. Garsiojo choreografo Jurijaus Smorigino pastatytame balete vaikams „Snieguolė ir septyni nykštukai" grakščiai scenoje suksis gražioji Snieguolė, piktoji pamotė, žaismingi septyni nykštukai ir drąsusis princas. Jaudinanti istorija, žaismingi personažai ir užburiantis šokis patiks visiems mažiesiems, o ypač mergaitėms. Tad, tėveliai, suskubkite nudžiuginti savo vaikus - baletas jau šį sekmadienį!

Sekmadienį, Lietuvos Nacionaliniame dramos teatre, pasirodys žymusis Antoine'o de Saint Exupéry personažas Mažasis Princas ir papasakos kupiną meilės savo gyvenimo istoriją. Visiems žinomas pasakojimas teatro scenoje nušvinta naujomis spalvomis - čia atsiranda ir tradicinio teatro elementų, ir novatoriškų stilistinių apraiškų. „Mažojo princo" skrydis - svaiginantis, scena alsuoja gyvybe, spektaklis sukausto, priverčia galvoti - ne veltui režisierius jį skyrė „vaikams nuo 6 iki 60". Jeigu žavitės istorija apie Mažąjį Princą - apsilankykite su savo mažaisiais teatralais šiame spektaklyje ir dar kartą pasimėgaukite vaiko lūpomis kalbančia gyvenimo išmintimi.

Daugiau renginių pasiūlymų visai šeimai rasite Kur.lt svetainėje. Kur.lt - už Jūsų turiningą laisvalaikį mieste!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis