Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Linksmybės mieste, laisvalaikis gryname ore, spektakliai teatre - kad ir ką pasirinktumėte, svarbiausia - būti drauge su mylimais žmonėmis. O rinktis išties yra iš ko. Apsilankykite Kur.lt svetainėje ir pasinerkite į renginių gausą jau dabar!

Trečiadienį, apsilankius Klaipėdos koncertų salėje, visus, tiek mažus, tiek didelius nudžiugins muzikinis spektaklis "Žaismingos muzikos orkestras koncertuoja su Mere Popins!". Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai - Evelina Lozdovskaja ir Donatas Želvys, kartu su Klaipėdos kameriniu orkestru, sukurs mažą šventę visai šeimai. Suaugusieji trumpam sugrįš į vaikystę, o mažieji žiūrovai stebės legendinės auklės kuriamus pamokančius stebuklus. Apsilankykite spektaklyje drauge su visa šeima ir grįškite į namus prisipildę nuoširdaus gerumo!

Menų spaustuvėje Vilniuje sausio 19-24 dienomis vyksta didžiausias Lietuvoje tarptautinis teatro vaikams festivalis "KITOKS". Festivalis ugdo kitokią vaikų apsilankymo teatre kultūrą bei po spektaklių kviečia pasilikti pabendrauti su kūrėjais, kitais vaikais, paliesti, "patikrinti" dekoracijas, žaisti scenoje. Šį ketvirtadienį kviečiame apsilankyti viename šio festivalio spektaklyje "Kitur", kuriame bus tyrinėjama animacijos, cirko ir šokio derinimas arba - realaus ir virtualaus pasaulio žaidimas. Šis spektaklis skirtas 5-7 metų vaikams - pats tas amžius mažiesiems pristatyti kitokį teatrą!

Šį ketvirtadienį šeimos restorane "Kukumuku" apsilankys neįprastas svečias - Žmogus Voras! Jis ne tik mokys mažuosius, kaip tapti tikrais vorais ir gelbėti pasaulį, bet ir nupieš voratinklius ant veidukų, šoks vorišką šokį ir žais įvairiausius vikrumo žaidimus. Atvykite su visa šeima po darbų gardžiai vakarienei į šeimos restoraną "Kukumuku" ir tapkite tikros pasakos dalimi!

Visiems, ieškantiems kur galėtų smagiai drauge su visa šeima praleisti penktadienio vakarą, siūlome pramogą gryname ore - "Nelik ant ledo!". Žiemos pramogas populiarinantis renginys vyks Vilniuje, ant Žaliųjų ežerų. Bus apšviesta čiuožinėjimo erdvė, vyks įvairūs žiemiški žaidimai, o vakaro akcentu taps senoviška karuselė, kuri taps pramoga tiek mažam, tiek dideliam. Tad pasiimkite pačiūžas, apsirenkite šilčiau ir pirmyn į žiemiškas linksmybes drauge su visa šeima!

Šeštadienį šeimas kviečiame apsilankyti Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse. Čia popiet užvirs tikras mūšis! Renginyje "Prancūzų atsitraukimo iš Maskvos inscenizacija" apie 40 uniformuotų ir ginkluotų karių atkurs ne tik lemtingos 1812-1813 metų žiemos epizodus, bet ir uniformą, karių būklę, ginkluotę. Tad visi, norintys gryname ore pasigrožėti tikra, senove kvepiančia kova bei istorija "iš arčiau", laukiami Rumšiškėse jau šį šeštadienį.

Kas gyvena ant stogo, gali skraidyti ir vienu sykiu suvalgyti septynis tortus? Žinoma - tai legendinis Karlsonas! O jo ir Mažylio nuotykiais galėsite mėgautis jau šį sekmadienį Valstybiniame jaunimo teatre Vilniuje. Režisieriaus E. Jaro sukurtas spektaklis žada visiškai naują bei netikėtą Mažylio ir Karlsono istorijos interpretaciją, kuri patiks ne tik mažiesiems teatralams, bet ir juos atlydėjusiems tėveliams. Tad, jeigu dar svarstote kokią pramogą pasirinkus sekmadieniui - spektaklis "Karlsonas, kuris gyvena ant stogo..." kaip tik Jums!

Vaikystės šalis kupina vaizduotės išdaigų, žaidimų ir svajonių, o dar smagiau, kuomet į ją, kartu su mažaisiais, leidžiasi ir jų tėveliai. Tad apsilankykite Kur.lt svetainėje ir atraskite renginį, kuriame nors trumpai kartu su vaikais pasidalinsite vaikystės akimirkomis!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis