Savaitgalio renginių anonsas šeimoms su vaikais

Nors už lango niūru, ši savaitė pasiūlys ryškiausių renginių jums ir visai jūsų šeimai! Į savo dienotvarkę įrašykite netradicinius spektaklius, paskaitas, koncertus, kurie patiks ir mažiesiems, ir suaugusiems - juk laikas su artimiausiais visada būna prasmingiausias, taigi, į kultūrines miesto erdves ženkite su tais, kurie jums svarbiausi!


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Lapkričio 20-ąją drauge su visa šeima nudžiuginkite savo ausis muzikos garsais! Ant scenos lips garsiausias Lietuvos tenoras Virgilijus Noreika, Šiaulių berniukų ir jaunuolių choras „Dagilėlis", operos solistė Viktorija Miškūnaitė bei kiti, taigi, vaikams tai - proga išgirsti bei pamatyti dainuojančius bendraamžius, o suaugusiems pasilepinti kokybiškomis dainomis iš tikrų tikriausių profesionalų lūpų. Koncertas „Žvaigždės ir žvaigždutės" - garantuos jums įdomu bei jaukų kultūra užpildytą vakarą, kuris patiks visai šeimai (renginio organizatorius - Lietuvos muzikų rėmimo fondas)!

Animacija Lietuvoje dar neseniai buvo suvokiama kaip vaikiškas filmų žanras. Dabar jau aišku, kad ne visi animaciniai filmai yra skirti mažiesiems žiūrovams, be to, kai kurie jų turi aiškų amžiaus cenzą ir vaikams jų žiūrėti nedera, dar yra tokių, kurie skirti visai šeimai. Žanro universalumas - unikalus, taigi kino teatras „Pasaka" ir animatorius Meinardas Valkevičius lapkričio 20-ąją kviečia su juo susipažinti iš arčiau: aštuonių susitikimų ciklas jums pažers įdomybių, o šį kartą paskaitos tikslas - gauti žinių ir sukurti savo animacinį filmą. Visų Kūrybinių dirbtuvių Sukurk savo animacinį filmą!" esmė užkoduota pavadinime - taigi tėvai, turintys vyresnio mokyklinio amžiaus vaikų gali atrasti bendrų pomėgių ir veiklos šiuose užsiėmimuose (renginio organizatorius - Kino pasaka).

„Keistuolių" teatras vėl džiugins savo mažuosius žiūrovus! Šeštadienį spektaklyje Grybų karas ir taika" pajuokaudami ir su daina žiūrovai padedami aktorių išvys istoriją apie prezidentą Baravyką, tapusį diktatoriumi, grybus, nesusitaikančius su pasaulio tvarka. Linksma, tačiau pamokanti istorija jaunesniesiems, o vyresnieji čia taip pat atras sau artimų temų (renginio organizatorius - „Keistuolių" teatras)!

Pasaką apie paršelius Nifą, Nafą ir Nufą, pasistačiusius sau po namelį, greičiausiai yra girdėję tiek maži, tiek dideli. Šį kartą teatro „Lėlė" aktoriai jums pristato nuotaikingą ir muzikinį, improvizacinį ir pramoginį reginį „Trys paršiukai", skirtą ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Scenoje šeštadienį pasirodys klajojančių artistų grupė - trys komikai ir Balerina, kurie ir ruošis suvaidinti pasakojimą, tačiau artistų ketinimams labai trukdo Kiemsargis su savo nepamatuotomis artisto ambicjomis. Besistengdamas sutrukdyti artistams, jis iš tikrųjų jiems padės, ir tokiu būdu ras sau vietą gyvenime (renginio organizatorius - Vilniaus teatras „Lėlė").

Sekmadienį visiems puikiai žinomi aktoriai pasitelkę vaidybą mažuosius pabandys išmokyti vieno svarbiausių dalykų - priimti skirtingus žmones tokius, kokie jie yra. Spektaklio „Brangusis atrakcionų parko dėde!" centre - atrakcionų parke dirbantis vyriškis. Jis - uždaras, ramus, nemėgstantis triukšmo. Jį supantys giminaičiai - visiška dėdės priešingybė - nuolat šokantys, dainuojantys, linksmi. Kaip abiems pusėms surasti bendrą kalbą - dėdei atsikratyti savo susikaustymo, o giminaičiams priimti jį, nors jis ir kitoks negu jie patys? Atsakymus gausite jau lapkričio 23-ąją (renginio organizatorius - Valstybinis Vilniaus mažasis teatras)!

Organizatorių nuotr.

Sekmadienį spektaklyje „Tėčio pasaka" animuoti veikėjai susijungs su tikrais! Ateikite ir bent trumpam apsigyvenkite fantazijų pasaulyje, kur realybė svarbi tiek pat, kiek išgalvoti dalykai! Mažiesiems čia bus išties linksma ir įdomu, o jų tėveliai prisimins, kaip greitai auga vaikai. (Renginio organizatorius - Menų spaustuvė).

Renginiai Vilniuje stebina savo gausa, todėl kartais sunku nepasimesti tarp visų pramogų ir išsirinkti tinkamiausią. Portale http://kur.delfi.lt/ gali rasti sostinėje bei didžiausiuose Lietuvos miestuose vykstančius renginius - koncertus, vakarėlius, futbolo, krepšinio varžybas, šou, festivalius, spektaklius, miuziklus ir kitus. Sužinok, kas vyksta tavo mieste!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis