Šią mergaitę vadina stebuklu: ji neturėjo gimti

Kai Michelle Hui (31) nėštumui buvo šešios savaitės, ji sužinojo liūdną žinią - įvyko persileidimas, ir jai nelemta šįkart tapti mama.

Kaip interviu žiniasklaidai sakė moteris, tai jai buvo didelis sukrėtimas. Šeima turėjo 4 ir 2 metų mažylius ir su nekantrumu laukė dar vieno vaiko.Sužinojus šią naujieną, poniai Hui buvo pasiūlyta speciali tabletė, kurios poveikis - sukelti kraujavimą ir išvalyti gimdą. Įdomiausia, kad iki tol nėščiajai buvo atliktos net 5 (!) ultragarso procedūros, kurios nepaliko jokios vilties - persileidimas, ir jokių gerų prognozių.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Įspūdžiai iš netradicinio darželio: Lietuvoje to dar nebuvo
Kiek vaikams reikia miego?

Banke dirbanti Michelle gerai prisimena tą dieną, kai iš darbo ėjo link traukinio važiuoti namo, ir jai prasidėjo gausus kraujavimas. Žinia apie persileidimą buvo nemaloni, bet moteriai neliko nieko kito, kaip susitaikyti su tuo.

Ji iš karto nuvyko į ligoninę, kur keli skirtingi gydytojai atliko echoskopijas ir konstatavo, kad vaisius gimdoje nebesivysto. Michelle buvo paskirtos minėtosios tabletės.

Praėjus dešimčiai dienų po įvykusio persileidimo ir paskirtųjų tablečių, moteris dar kartą apsilankė ligoninėje. Čia jos laukė neįtikėtina naujiena - ultragarso metu gydytojas aptiko, jog gimdoje plaka vaikučio širdis!

Tai pamatęs gydytojas nepatikėjo tuo, ką matąs, todėl pasikvietė skyriaus vedėją, ir šie abu konstatavo - Michelle Hui yra nėščia! „Tai buvo geriausia naujiena, kokią tik esu išgirdusi", - sakė priblokšta moteris.

Pasirodo, kad moteris buvo pastojusi su dvynukais. Persileidimo metu neišgyveno vienas iš vaisių, tuo tarpu kitas liko gyvas. Prieš keturis mėnesius gimusi mažylė Megan - sveikas ir gražus kūdikis. Gydytojai sunkiai gali paaiškinti, kodėl taip atsitiko, jie pripažįsta, kad neteko su tokiu atveju susidurti. Patys tėvai tai vadina stebuklu ir Dievo dovana, kuri pradžiugino ir tik dar labiau sustiprino jų darnią šeimą.

Šeimos nuotraukas galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis