Skandalą feisbuke įžiebė viena šeimos nuotrauka

Ar jau išsiuntėte kalėdinį pasveikinimą savo giminaičiams bei draugams? Viena šeima iš JAV tai jau padarė ir susilaukė neįtikėtino dėmesio feisbuke.

Pas mus Lietuvoje yra įprasta siųsti elektroninius arba popierinius sveikinimus Kalėdų proga, kuriuose – gražūs žiemos, Kalėdų ar kiti panašūs vaizdai.

Tuo tarpu JAV pakankamai populiari tradicija siųsti asmeninius atvirukus, tai yra, kai šeima nufotografuoja arba nufilmuoja savo sveikinimą ir nusiunčia norimam žmogui.

Taip padarė ir viena šeima iš Luizianos, nusifotografavusi panašiam kalėdiniam atvirukui.

Nuotraukoje įamžinti šeimos tėvai bei trys jų vaikai. Visoms šeimos moterims ir mergaitėms užklijuotos burnos, o atviruko pavadinimas skelbia "Pagaliau taika žemėje".

Kai fotografė publikavo šią nuotrauką feisbuke, pasipylė neigiamų komentarų lavina. Nuotraukos idėja buvo pavadinta seksistine ir žeidžiančia moterį. Daugelis feisbuko lankytojų pažymėjo ją kaip netinkančią, todėl nuotrauka netrukus buvo pašalinta.

Tokios kritikos sulaukusi fotografė nusprendė parašyti pasiaiškinimą, kuriame sako, jog nepateisina jokio smurto prieš moteris. Esą ši nuotrauka tebuvo pokštas, humoristinis kalėdinis atvirukas.

After being silent, now isn't that ironic, I would like to speak! I have been called every name in the book, and have...Posted by Hannah Hawkes Photography on 2015 m. gruodžio 14 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis