Socialinių tinklų sensacija tapo gimdyvės nuotrauka

Susilaukus vaikelio, natūraliai norisi dalintis savo džiaugsmu. Dar iš gimdymo namų mes rašome SMS žinutes seneliams ir pirmąsias naujagimio nuotraukas publikuojame socialiniuose tinkluose.

Tokios drąsios nuotraukos po gimdymo dar nebuvome matę, sakome jums atvirai. Susilaukus vaikelio, natūraliai norisi dalintis savo džiaugsmu. Dar iš gimdymo namų mes rašome SMS žinutes seneliams ir pirmąsias naujagimio nuotraukas publikuojame socialiniuose tinkluose.

Pirmosios nuotraukos po gimdymo dažniausiai būna itin mielos ir šiltos: ant mamos krūtinės snaudžiantis kūdikis; stiprios tėčio rankos, laikančios mažą ryšulėlį su vaiku; šiltus jausmus sukelianti naujagimio pėdutės ar rankytės nuotrauka. Prieš publikuojant, nuotraukos dar pagražinamos specialiomis programomis ar uždedamas filtras.

Tačiau nuotrauka, kuri šią vasarą žaibiškai keliauja po socialinius tinklus, nėra tokia nudailinta ir miela. Ji atskleidžia tikrąją kasdienybę po gimdymo. Amanda Bacon ne iš tokių mamų, kurios nori pagražinti gyvenimą ir parodyti jį mielesnį, negu jis yra.

Po gimdymo moteris publikavo nuotrauką, kuri sukrėtė daugybę internautų. „Necenzūruota motinystė“ - toks nuotraukos pavadinimas.

Joje Amandos vyras laiko mažąjį sūnelį Pierce, o ji pati dėvi suaugusiems skirtas sauskelnes, kurias moterys atsiveža į gimdymo namus ir naudoja kelias dienas po gimdymo, kol tęsiasi didelis kraujavimas.

Amerikietė nuotrauką palydi komentaru, kuriame sako norinti parodyti moterims realią situaciją po gimdymo, apie kurią nėra daug kalbama. Mes įpratę nuotraukose dailius naujagimius ir besišypsančias mamas, tačiau iš tiesų realybė gali būti ne tokia saldi. Žinant tai, moteris neturės bereikalingų lūkesčių ir nesijaus nelaiminga bei negraži. „Dalinuosi šia nuotrauka, nes ji yra tikra. Tokia yra reali motinystė", - sako ji. Amanda pripažįsta, kad kai kuriems žmonėms jos atviras poelgis ir nuotrauka gali sukelti neigiamus jausmus, tačiau ji nori apie tai kalbėti ir sako, kad pasitelkus humorą galima įveikti sunkumus.

Nuotrauka buvo pasidalinta daugiau kaip 120 000 kartų. Įkvėpta didelio internautų palaikymo, Amanda ėmėsi rašyti tinklaraštį, kuriame ir toliau pasakoja apie savo necenzūruotą motinystę.

Tai antrasis poros vaikas, ji jau augina trimetę dukterį. Iš pradžių daugelis komentatorių manė, jog šią nuotrauką paviešino Amandos vyras, tačiau moteris papildė savo įrašą, kad tai jos pačios sumanymas ir nuotrauką publikavo ji pati.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis