Šokiravo skelbimas internete: parduodamas kūdikis

Aiškėja daugiau detalių mįslingoje istorijoje apie interneto svetainėje parduodamą kūdikį.

Prieš kelias dienas tarptautinėje interneto skelbimų platformoje pasirodė šokiruojantis skelbimas apie parduodamą kūdikį.

40 dienų vaikas, vardu Maria, kaina – 5000 eurų. Toks prierašas buvo šalia mažos mergaitės nuotraukos, kuri dailiai aprengta gulėjo kėdutėje. Skelbime taip pat nurodyta jo patalpinimo data bei vieta.

Internautai labai greitai sureagavo į tokį skelbimą, kaip netinkamą, ir jis viešai pasiekiamas buvo vos 30 minučių. Skelbimų portalas panaikino skelbimą, policija ėmėsi tyrimo, o internautai aktyviai spėliojo – ar taip gali būti? Negi iš tiesų tėvai parduoda kūdikį? O gal tai tėra neskoningas pokštas ar kažkieno kerštas nieko nenutuokiančiai šeimai?

Kaip informuoja Vokietijos žiniasklaida, Duisburgo miesto policija tuoj pat ėmė sekti šios istorijos pėdomis. Nedelsiant buvo išsiaiškinta, iš kokio kompiuterio buvo patalpintas skelbimas. Pareigūnai nuvyko į minėtą butą.

Čia apsistojusi buvo pabėgėlių šeima. Ji Vokietijoje gyveno vienerius metus, o mažoji Maria - vienintelis jų šeimos vaikas.

Pierre Du Bois, Ebay atstovas, džiaugėsi operatyviu policijos darbu ir tuo, kad skelbime nurodytas vaikas yra gyvas bei sveikas.

Skelbimas iš tiesų buvo patalpintas iš aukščiau paminėtos šeimos IP adreso. Tačiau policija aiškinasi, ar tai padarė Marios tėvai. Mat per laisvą interneto prieigą, prisijungti prie kompiuterio galėjo ir kiti namo gyventojai ir net kaimynai.

Mergaite šiuo metu rūpinasi socialinės tarnybos, toliau aiškinamasi incidento detalės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis