Šokiruoja: nėščioji geria ir rūko tik todėl, kad laukiasi berniuko

„Jeigu būčiau žinojusi, kad lauksiuosi berniuko, o ne mergaitės, būčiau pasidariusi abortą iš karto", - tokius britės Josie Cunningham žodžius cituoja interneto portalas „Mirror Online".

Lietuvoje tokio tipo moteris mes vadiname „pupytėmis" ir „tuštutėmis". Jos bet kokia kaina siekia dėmesio, populiarumo, viešumo. Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Josie Cunningam tokia ir yra. Tačiau britė šį kartą peržengė visas ribas - besilaukdama kūdikio, ji šio dėmesio siekia jau nesveiku būdu.

23 -ejų metų Josie laukiasi kūdikio ir nenustoja rūkyti bei gerti alkoholį. Žiniasklaidai ji sako, kad tokiu būdu nori „atsikratyti" nenorimos lyties vaiko. Esą jei tai būtų buvusi mergaitė, ji būtų liovusi ir rūkyti, ir gerti.

TAIP PAT SKAITYKITE:
7 mamų išpažintis: juodžiausia akimirka tapus mama
Kaip aš po gimdymo be vargo atsikračiau 13 kg: naujas skaitytojų istorijų konkursas

Moteris sako, kad tą dieną, kai paaiškėjo būsimo vaiko lytis, ji, grįžusi namo, užsidegė savo pirmąją cigaretę nėštumo metu ir nuo tada surūko po 20 jų kasdien. Ji žino, kad rūkymas ir alkoholis gali pakenkti negimusio vaiko sveikatai, nesididžiuoja savo poelgiu, bet... „nieko negali padaryti", cituoja ją interneto portalas.

Josie Cunningham
Vida Press

Būtų galima nekreipti dėmesio į tokius paistalus, tačiau ši žvaigždutė turi tūkstančius gerbėjų savo socialinių tinklų paskyrose - Facebook, Twitter ir kt.

Savo keistą elgesį Josie paaiškino štai tokiu pavyzdžiu: „Kai žmogus turi keletą „Ford" automobilių ir žino, kad kitas, naujas, bus „Audi", jis labai džiaugiasi ir duoda sau žodį nerūkyti naujojo automobilio salone. Bet kai jam atvaro dar vieną „Ford", jis pamiršta savo pažadą. Taip jaučiuosi ir aš. Beje, taip jaučiasi daug moterų, skirtumas tas, kad jos tai išgyvena savyje, o aš kalbu garsiai".

Be abejo, toks Josie elgesys sulaukė audringo nepritarimo. Jai laiškus parašė daugybė pasipiktinusių žmonių, pagalbą viešai pasiūlė ne vienas psichologas. Kaip viename komentare rašė buvusi jos gerbėja, Josie galima pavadinti "kvailiausia nėščiąja visame pasaulyje".

Tikėkimės, kad Josie pakeis savo nuomonę ir lauks su meile savo mažylio, nesvarbu, kokia jo lytis bebūtų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis