Stebuklinga akimirka: gimsta rankomis susikibusios naujagimės FOTO

Gimdymas visada yra didis įvykis - ir šeimai, kuri pasitinka į pasaulį ateinantį mažylį, ir medikams, kurie tampa šio stebuklo liudininkais. Tačiau istorija, kurią dabar papasakosime yra dar ypatingesnė. Bet apie viską - nuo pradžių...

Gimdymo namai. Operacinė. Tyla. Susikaupimas. Čia atliekamas cezario pjūvis. 33 nėštumo savaitė, moteris nešioja dvynukus.

Atrodytų, tokia eilinė darbo diena vienos Ohajo (JAV) ligoninės medikams netikėtai tapo ypatinga. Neabejojame, kad ją ilgai prisimins visi, šią dieną dirbusieji. Nuotraukos iš operacinės šiandien žaibo greičiu apskriejo kone visą pasaulį ir nepaliko abejingų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ekstremalus gimdymas ore: gimė sveikos dvynukės
Kaip "Facebook" išjuokta dviejų vaikų mama atsikratė 51 kg

Tą akimirką, kai gydytojai cezario pjūvio operacijos metu iš gimdos ėmė abi naujagimes, jos buvo... susikabinusios rankomis. Ypatinga akimirka!

Taip gimė mažosios Jenna ir Jillian, kurių mama Sarah Thistlethwaite buvo operuojama gegužės 9 -ąją dieną. Kaip žinia, JAV ir daugelyje Europos šalių gegužės antrąjį sekmadienį yra švenčiama Motinos diena, todėl toks ypatingas dvynių gimimas matematikos mokytoja dirbančiai moteriai tapo neįkainojama dovana.

Laiminga mama ką tik po operacijos pirmą kartą pamato savo dvynukes
AP/Scanpix

Identiškos dvynės turėjo vieną placentą ir  vandenmaišį, taigi, jos visą nėštumą buvo labai arti viena kitos. Toks nėštumas priskiriamas rizikos grupei, todėl paskutinius du mėnesius nėščioji praleido ligoninėje, gulėdama lovoje, kur medikai labai atidžiai stebėjo, kaip vystosi dvynės. 33 nėštumo savaitę buvo priimtas sprendimas operuoti Sarah. Taip į pasaulį atėjo rankytėmis susikibusios jos dukrytės.

Per anksti gimusios mažylės svėrė panašiai: Jenna - apie 1,9 kg, o Jillian - apie 1,7 kg. Nepaisant to, kad mažylės pasaulį išvydo per anksti, jų būklė, pasak medikų, yra pakankamai stabili ir gera.

Ohajo valstijoje gyvenanti šeima jau turi 15 mėnesių sūnų. Tiesa, jis turės palaukti, kol į namus parvažiuos sesutės - neišnešiotos naujagimės turi priaugti svorio ir sustiprėti, tik tada jas medikai išrašys į namus. 

Nuotrauką, kaip gimimo akimirką dvynės susikabinę rankutėmis, galima pamatyti ligoninės puslapyje štai čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis