Stilistė Agnė Gilytė: švęskime mamystę!

Lietuvos mamas švęsti mamystę kviečia naujausias žurnalo „Tavo vaikas" numeris (nr. 3) ir stilistė Agnė Gilytė, ką tik antrą kartą tapusi mama.

„Aš esu už tai, kad visos moterys būtų tokios, kurios vaikšto ištiesusios nugarą ir „susitvarkiusios" plaukus. Juk parke vežimėlį stumdyti galima ir su marškinėliais, džinsais ir batukais, kodėl visada tik su sportiniu kostiumu? Tapus mama nereikia savęs „nurašyti".

Labai dažnai girdžiu pasiteisinimus „Aš gi mama..." Ar tai reiškia, kad esi vargšė, auka, nelaiminga?

„Būti mama" yra komplimentas, laimė, didžiulė sėkmė. Kai aplink tiek daug žmonių, kurie nori turėti vaikų, bet negali, būti mama yra šventė, o tu vaikštai apsikuitusi ir su sportiniu kostiumu?! Toks požiūris man nesuprantamas. Mamos, švęskite mamystę!"

Kovo mėnesio numeryje rasite interviu su Agne Gilyte ir jos stiliaus patarimus esamoms ir būsimoms mamoms (str. "kasdien kitokia").

Žurnalas "Tavo vaikas"

Erikos ir Merūno Vitulskių jaunėliui - vos mėnuo. Kaip sekasi šiai garsiai šeimai auginti pamečiukus, pasakoja Erika (str. „Antragimis - maloni staigmena").

Žurnalas "Tavo vaikas"

Ne tik mamos, bet ir vaikai nori būti gražūs. Rožinės spalvos manija, ko gero, pažįstama kiekvienai mergaitę auginančiai mamai. Ką ji reiškia vaikui? (str. „Rožinis gyvenimas")

Žurnalas "Tavo vaikas"

Ar kada skaičiavote, kiek žaislų turi jūsų vaikas ir su keliais jų žaidžia? 3 mamų, gyvenančių skirtingose šalyse, pasakojimai. (str. „Žaislų istorijos")

Žurnalas "Tavo vaikas"

Pavasarį gimusieji yra aukštesni už savo bendraamžius, skelbia naujausi tyrimai. Kuo ypatingi mažyliai, pasaulį išvydę kaip tik šį metų laiką, turbūt įdomu ne vienai jaunai šeimai. Apie tai - str. „Pavasario mažyliai".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Kovo mėnesio žurnalo viršelyje – 1 m. 3 mėn. Aleksandras, fotografės Nendrės nuotrauka.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Mažasis Aleksandras (1 m. 3 mėn.) kartu su tėvais fotografuotis į Vilnių atvyko iš Elektrėnų. Kantriai rengėsi drabužiais, sutiko pabūti ir su batukais, nors paprastai juos po minutės nusispiria ir bėgioja basas. Aleksandro tėvai iš anksto apgalvojo „pagalbines“ priemones ir pajutę, kad sūnus pradeda nuobodžiauti, įjungė Adele hitą „Hello“. Jį išgirdęs berniukas siūbavo į taktą, o fotografė Nendrė „pagavo“ puikų kadrą.

Aleksandro mama Raimonda: „Sūnui fotosesija nekėlė nei streso, nei nuostabos, nes mes esame pratę fotografuotis. Kad turėtume šeimos nuotraukų, kas kurį laiką nuvažiuojame į fotostudiją. Vis dėlto nustebau, kad sūnus buvo toks ramus, šiaip yra judresnis.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis