Tai labiausiai jaudinančios vestuvės, kokias tik matėte (FOTO)

Kai gimsta neišnešiotas naujagimis, tėvai, jaudindamiesi dėl jo gyvybės, neretai pakrikštija vaikelį dar gimdymo namuose. Tačiau šįkart papasakosime apie kiek kitokią ceremoniją, kuri įvyko ligoninėje šalia inkubatoriaus. Ji tokia neįprasta, kad, prisipažinsime, rašant po kūną bėgiojo šiurpuliai.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Ar tikrai vaikus auginti yra juokų darbas? 15 rodymų taip manančiam vyrui
Kaip be prievartos išmokyti vaiką susitvarkyti

AP/Scanpix

Teksase (JAV) gyvenanti pora susituokė ligoninėje, neišnešiotų naujagimių skyriuje, šalia inkubatoriaus, kuriame guli jų per anksti gimęs mažylis.

AP/Scanpix

Sąrėmiai Kristi prasidėjo gerokai per anksti, jai buvo vos 25 nėštumo savaitės (nėštumas trunka 40  savaičių).  Vienas iš gimusių dvynių mirė iš karto. Jo broliukas išgyveno ir pamažu kabinasi į gyvenimą. Spalio pradžioje gimęs, šiandien mažylis skaičiuoja jau antrą savo gyvenimo mėnesį. Nors ir turi tam tikrų sveikatos sutrikimų, būdingų neišnešiotukams, jis pamažu auga ir stiprėja.

AP/Scanpix

Tai, kad nori susituokti ligoninėje, pora informavo jos vadovybę, ir sulaukė palaiminimo jungtuvėms. Ceremonija buvo tokia, kaip ir įprasta: ilga ir balta jaunosios suknelė, gėlės, šventinis jaunikio kostiumas. Net mažasis sūnelis buvo papuoštas šventiniu rūbeliu, o šalia jo, ant pagalvėlės, buvo padėti vestuviniai žiedai.

AP/Scanpix

„Tai buvo nuostabios vestuvės, – sakė po ceremonijos Kristi. – Tikiuosi, kad miręs sūnelis viską matė iš dangaus". Jo atminimui tėvai į broliuko lovelę įdėjo pliušinį meškiuką.

AP/Scanpix

Nori padrąsinti kitus per anksti gimusių vaikučių tėvus

Vyras ir žmona kiekvieną dieną dėkoja Dievui už tai, kad jų likęs gyvas sūnelis pamažu auga ir stiprėja. 

AP/Scanpix

Šios vestuvės nebuvo surengtos šiaip sau. Pora norėjo atkreipti dėmesį į tai, kad kasmet neišnešioti gimsta tūkstančių tūkstančiai mažylių. 

AP/Scanpix

Tėvai patiria didžiulį stresą, jie išgyvena baimę, nerimą, liūdesį, pyktį... Tačiau jiems lieka dar kai kas – viltis. Viltis, kad vaikeliai užaugs stipriais ir laimingais žmonėmis.

AP/Scanpix

Gimimo metu svėręs 450 gramų, mažylis dabar ūgtelėjo iki 2,7 kg svorio. Sūnelis kol kas dar ligoninėje, tačiau šeima tiki, kad prieš Kalėdas jau galės jį parsivežti namo, kur laukia ne tik jie, bet ir didžioji sesutė. 8 metų Carissa taip pat dalyvavo tėvų vestuvėse.

AP/Scanpix

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir lapkričio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis