Taip pasielgti galėjo tik mylinti mama: pamatykite patys

Ypatingą motinišką meilę spinduliuojanti nuotrauka šiomis dienomis tapo socialinių tinklų sensacija. Žmonės sveikina ir žavisi jauna mama, kuri vardan savo kūdikėlio pasiryžo neeiliniam poelgiui.

Penkių mėnesių mažylę auginanti jauna mama Anna Young Solt Leik Sityje bėgo maratone. Į jį užsirašė gerokai iš anksto. Treniravosi, laukė bėgimo dienos, nepaisant to, kad maratono dieną jos mergaitei buvo vos 5 mėnesiai ir ji valgė tik mamos pieną.

Kai labai nori, tai viską gali. Ši patarlė kaip niekada taikliai atspindi Annos poelgį.

Nuotrauką Anna patalpino į žindančių mamų puslapį „Occupy Breastfeeding“, trumpai pristatydama savo istoriją.

Ji rašo, kad iš namų į maratoną išėjo 4:30, tada ir pažindė dukrytę.

Bėgimas prasidėjo 6:45. Iš viso moteris bėgo pusę maratono distancijos – 21 km. Nubėgusi 13 kilometrų, ji, tęsdama bėgimą, su rankiniu pientraukiu nusitraukė pieno.

Kirtusi finišo liniją, ji iš karto pažindė dukrytę.

Kaip Babble.com portalui sakė jauna mama, maratonui ji ruošėsi vos radusi laisvą minutę, bėgiojo net stumdydama dukters vežimėlį. Tiesa, ji neslepia, kad prieš bėgimą jaudinosi, ar viskas pavyks sklandžiai, kaip jausis mažylė, o ir ji pati.

Tačiau Anna nervinosi be reikalo – viskas pavyko kuo puikiausiai. Juk sakoma, kad moterys net nemoka daryti TIK vieno darbo, o štai vienu metu daromi keli joms sekasi kuo puikiausiai.

Šaunuolė, Anna, ačiū už įkvėpimą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis