Tapti Egidijaus Dragūno vaiko aukle panoro tūkstančiai

Sekmadienį grupės SEL lyderis socialiniame tinkle pranešė, kad ieško auklės savo sūnui. Garsenybė skelbė, kad mokės 1500 eurų per savaitę atlygį. Akimirksniu naujieną išplatino daugelis žiniasklaidos priemonių, o Egidijus sulaukė tūkstančių kandidatūrų.

Skelbime buvo informuojama:„Egidijus Dragūnas ieško geriausios pasaulyje auklės. Darbo vieta: Vilnius ir kelionėse po pasaulį. Alga: 1500 eurų į rankas per savaitę. 12 mėnesių kontraktas su sutartimi. Atsakomybės: gera auklė žino, koks svarbus vaidmuo jos laukia."

„Aš negalvojau, kad tiek daug žmonių gali norėti šio darbo. Maniau, kad susidomės kelios agentūros ir pasiūlys tinkamas kandidatūras, bet kad gausiu tūkstančius pasiūlymų nesitikėjau", - kalbėjo dainininkas.

Pasak atlikėjo, įspūdingu atlygiu susidomėjusių žmonių antplūdis byloja, kad šalyje daugelio lietuvių finansinė situacija nėra pati geriausia. Tačiau Egidijus pažymi, kad milžiniškus pinigus jis mokės tokiai auklei, kuri idealiai atitiks keliamus reikalavimus.

„Tokių kandidatūrų jau sulaukiau. Atsirado mergina, kuri kalba gimtąja kalba, taip pat angliškai ir vokiškai. Be to, ji moko groti fortepijonu ir turi aikido diržą", - apie vieną iš kandidačių atviravo E. Dragūnas. Užsienio kalbų žinojimas būsimai vaiko auklei itin svarbus, kadangi Egidijaus sūnus lanko prancūzų mokyklą.

Tiesa, buvo ir tokių interesantų, kurie, kaip sakė pats atlikėjas, manė, jog reikės tik „būti su vaiku bei kartais išvirti cepelinų." Tačiau Egidijus ieško išskirtinės auklės savo vaikui. Beje, skelbime nebuvo informuota, ar dainininko vaiku galės rūpintis ir vyriškos, ar tik moteriškos lyties auklė.

Pirmadienio rytą atlikėjas peržiūrėjo tūkstančius laiškų, kuriuos gavo iš interesantų. Egidijui norintys tapti jo vaiko aukle rašė ir elektroniniu paštu, ir per socialinius tinklus.

Kada atsirinks auklę, SEL lyderis neinformuoja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis