TAVO VAIKAS parodoje „Vaikų šalis“: staigmenų lietus!

Jau 21-ąjį kartą rengiama paroda „Vaikų šalis“ – vienintelė specializuota paroda Lietuvoje būsimiems ir jauniems tėvams apie kūdikių bei ikimokyklinio amžiaus vaikų auginimą, priežiūrą ir ugdymą.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

TAVO VAIKAS, kaip ir kiekvienais metais, nekantriai laukia susitikimo su savo skaitytojais. TAVO VAIKAS dalyvaus parodoje "Vaikų šalis", kuri vyks LITEXPO Vilniuje, visas tris dienas - nuo penktadienio iki sekmadienio (lapkričio 6- 8 d.). Penktadienį ir šeštadienį parodos darbo laikas nuo 10 iki 18 val., o sekmadienį - nuo 10 iki 17 val.

Kviečiame aplankyti TAVO VAIKO stendą parodoje „Vaikų šalis". Čia dirbs žurnalo redakcija bei prenumeratos skyriaus darbuotojos.

PRENUMERATA

Parodoje „Vaikų šalis" bus galima išskirtinėmis sąlygomis užsiprenumeruoti TAVO VAIKO žurnalą. Naujiems prenumeratoriams prenumerata bus pigesnė, be to, visų užsiprenumeravusiųjų metams laukia vertingos dovanos.

Prenumeruoti žurnalą galite sau, taip pat tai puiki dovana besilaukiančiai draugei ar bendradarbei. Artėjant Kalėdoms, nudžiuginkite tuos, kuriuos mylite! Nepamirškite ir savęs!

NĖŠTUKĖS

TAVO VAIKAS labai myli nėštukes ir kiekvienais metais skiria joms ypatingą dėmesį. Šiais metais kiekviena nėščioji, atėjusi prie mūsų stendo, galės dalyvauti loterijoje, kurios pagrindinis prizas - fotosesija ir svajonės išpildymas. Žurnalo skaitytojos žino, kad kiekvieną mėnesį pildoma vienos būsimos svajonės. Be to, kas penktos loteriją užpildžiusios nėščiosios laukia dovana, kurią ji pati išsirinks ir iš karto parsineš namo.

FOTOSESIJA

Kiekvieną parodos dieną TAVO VAIKO stende jūsų lauks profesionalus fotografas, kuris įamžins jus su mažyliu. Visos nuotraukos dienai baigiantis bus dedamos „Tavo vaiko" socialinio tinklo Facebook paskyroje https://www.facebook.com/tavovaikas/.

Išduosime paslaptį, kad kaip tik parodoje redakcija yra suradusi ne vieną vaiką, kuris vėliau tapo „viršelinuku" ir papuošė žurnalo viršelį. Taigi, kviečiame į fotosesiją visus mažuosius modeliukus.

Fotosesija „Tavo vaiko" stende vyks:

penktadienį 12-14 val.

šeštadienį 12-15 val.

sekmadienį - 12-14 val.

TAPKITE ŽURNALO HEROJAIS

Jeigu manote, kad jūsų patirtis laukiantis ar auginant vaikelį yra įdomi žurnalo skaitytojoms, laukiame jūsų TAVO VAIKO stende visas tris dienas. Pasiūlykite įdomią temą straipsniui, tapkite žurnalo herojais, kurkime „Tavo vaiką" kartu!

Iki pasimatymo!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis