TAVO VAIKAS – populiariausias interneto portalas tėvams

Tavovaikas.lt interneto portalas šį rudenį tapo populiariausias tėvų interneto portalas. Tai patvirtina tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Baltic" duomenys.

„Dažnai girdime priekaištų, kad tėvai per mažai laiko skiria savo vaikams, auklėdami naudoja pasenusius, netgi smurtinius metodus, todėl Lietuvos vaikai jau kurį laiką apibūdinami kaip vieni nelaimingiausių. Tačiau stabiliai augantis portalo skaitomumas, temų apie vaikų auklėjimą, ugdymą ir sveikatą populiarumas liudija, kad vis daugiau tėvų rūpi, kokiais žmonėmis užaugs jų vaikai. Ačiū už parodytą pasitikėjimą ir visus kviečiame jungtis į mūsų būrį", - sako www.tavovaikas.lt portalo redaktorė Donata Baniūnienė.

Kas mėnesį skaičiuojami tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius" padalinio Lietuvoje „Gemius Baltic" duomenys rodo, kad jau antras mėnuo TavoVaikas.lt yra populiariausia interneto svetainė tėvams Lietuvoje, aplenkusi „Supermama“ forumą.

Spalio duomenimis portalą „Tavo vaikas” skaitė daugiau nei 362 tūkst. realių vartotojų, vertinant bendrus duomenis iš skaitančių kompiuteriuose, planšetėse ir mobiliuosiuose telefonuose. Antroje vietoje pagal realių vartotojų skaičių liko forumas Supermama.lt, surinkęs arti 354 tūkst. skaitytojų.

Populiariausių interneto svetainių TOP 20 portalas TavoVaikas.lt spalio mėnesio duomenimis buvo 17 vietoje. Pirmoje vietoje tradiciškai - DELFI portalas. Šiuo metu 5 DELFI grupės portalai patenka tarp TOP 25 didžiausių Lietuvos interneto svetainių.

Atnaujintas TavoVaikas.lt interneto portalas startavo 2013 metų pavasarį. Jame pateikiama informacija apie vaikus nuo gimimo iki paauglystės. Taip pat informacijos čia ieško planuojantys šeimos pagausėjimą, besilaukiančios mamos ir būsimi tėvai. Portalas TavoVaikas.lt ir mėnesinis žurnalas „Tavo vaikas" kruopščiai atrenka informaciją apie vaikų auginimo naujoves, kalbina žinomus tėvus. Žurnalas „Tavo vaikas" 2017 metų pradžioje švęs 25 -ąjį gimtadienį.

„Tavo vaikas” – gerai žinomas ir puikiai vertinamas Lietuvoje prekės ženklas. Žurnalas „Tavo vaikas” leidžiamas jau nuo 1992 m. Tai – seniausiai leidžiamas ir skaitomiausias žurnalas tėvams apie vaikus, kuriame jie randa patikimą jiems aktualią informaciją, naujausias pediatrų, psichologų, raidos specialistų žinias, šeimų istorijas, taip pat daug dėmesio sulaukia įdomaus, turiningo laisvalaikio su šeima idėjos.

TAVO VAIKO populiarumas išaugo ir socialiniuose tinkluose – „Facebook“ ir „Instagram“.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai - portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia žurnalus „Moteris" , „Panelė", „Cosmopolitan“,„Mano namai", „Tavo vaikas".

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp". Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis