TAVO VAIKO premjeroje – išdaigininkas MEŠKIUKAS PADINGTONAS 2

Argi jis ne mielas? Vaikų ir suaugusiųjų mylimas meškiukas Padingtonas sugrįžta į kino ekranus: ketvirtadienio, lapkričio 30 dienos vakarą per TAVO VAIKO premjerą visuose kino centruose „Forum Cinemas" – lietuviškai dubliuotas išdaigų ir nuotykių kupinas filmas „Meškiukas Padingtonas 2" Pamatykite pirmieji!

2018-aisiais sukaks 60 metų, kai pasaulį išvydo britų autoriaus Michaelo Bondo ir iliustratorės Peggy Fortnum pirmoji knygelė apie meškiuką Padingtoną. Jis netruko užkariauti vaikų ir suaugusiųjų simpatijas visame pasaulyje. Meškiuko istorija tapo tokia populiari, kad per 60 metų Michaelas Bondas išleido net 27 knygeles apie Padingtoną ir jo išdaigas. Kaip bebūtų gaila, paskutinės 28 knygelės leidimo kaip ir antrojo filmo apie Padingtoną jam nebuvo lemta išvysti: Michaelas Bondas mirė šiemet, sulaukęs 91 metų. Kaip sako artimieji, mirė laimingas, nes pasauliui suteikė daug džiaugsmo savo istorijomis apie išdaigininką meškiuką. Beje, pernai apie planus kurti antrą pilnametražį filmą apie Padingtoną jam buvo pranešta per 90 metų jubiliejų.

„Meškiukas Padingtonas 2" tęsia prieš tris metus pradėtą kino pasakojimą apie mielo iš meškiuko gyvenimą Londone. Jis naujus namus surado Braunų šeimoje, 32-ajame name Vinzorų sodų gatvėje. Nors nuolat įsipainiojantis į keistas situacijas ir nesusipratimus, marmeladą dievinantis meškiukas yra labai geros širdies, tad nenuostabu, kad kaimynystėje jis greitai tampa savas ir mėgstamas. O Braunams jis tampa tiesiog dar vienu šeimos nariu.

Artėjant mylimos tetulės Liusės šimtmečiui, Padingtonas ima sukti galvą, ką jai padovanoti. Pono Gruberio parduotuvėlėje pamatęs senovinę knygą, meškiukas nusprendžia, kad tai – tobula dovana. Tačiau čia iškyla pirmoji problema. Kaip ją įsigyti? Norėdamas išlaikyti paslaptį, pinigų iš Braunų prašyti nenori, vogti – ne variantas. Vadinasi, teks imtis darbo. Meškiukas išbando daugybę darbų ir, žinoma, visus jį lydi daugybė mielų nesusipratimų. Tada iškyla antroji problema: jo nusižiūrėtą knygą kažkas pavagia. Kartu su naująja savo šeima meškiukas Padingtonas išsiruošia į paties Šerloko Holmso vertą detektyvinę kelionę per Londoną, sekant vagišiaus pėdsakais.

Nuotaikinga, šilta ir labai juokinga istorija visai šeimai „Meškiukas Padingtonas 2" į Lietuvos kino ekranus atkeliauja su TAVO VAIKO premjera jau šį ketvirtadienį, lapkričio 30 d.! Beje, filmas dubliuotas lietuviškai! Herojams savo balsus paskolino Tomas Žaibus, Andrius Žiurauskas, Monika Bičiūnaitė, Algirdas Dainavičius, Ridas Žirgulis, Asta Baukutė ir kiti lietuvių aktoriai.

Nepraleiskite progos pamatyti „Meškiuką Padingtoną 2" pirmieji! TAVO VAIKO premjera vyks lapkričio 30 d.:

18.15 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis"

19.10 val. Vilniaus kino centre Forum Cinemas Akropolis"

18.00 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas" (Akropolis)

18.30 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas" (Akropolis)

19.30 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas" (Akropolis)

19.15 val. Panevėžio kino centre „Forum Cinemas" (Babilonas)

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis