TAVO VAIKO premjeroje – lietuviškai dubliuotas filmas ŠUNS TIKSLAS

Filmas, kuris suvirpins ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų širdis – tų, kurie kada nors mylėjo šunį.

Jausmingais kino pasakojimais išgarsėjęs švedų režisierius Lasse Hallströmas pristato ŠUNS TIKSLĄ – nuostabiai šiltą, lietuviškai įgarsintą istoriją visai šeimai, kuri Lietuvoje startuos su žurnalo ir portalo TAVO VAIKO premjera vasario 19 d.!

„Šokoladu", „Sidro namų taisyklėmis", „Tai nutiko Jemene", „Saugiu prieglobsčiu" ir kitais jausmingais filmais žiūrovų simpatijas filmais pelnęs švedų režisierius Lasse Hallströmas vėl nukreipė žvilgsnį į žmonių keturkojus draugus. Kodėl vėl? Nes 2010-aisiais jis kartu su aktoriumi Richardu Gere'u pastatė didžiulių simpatijų visame pasaulyje susilaukusią dramą visai šeimai „Hačiko: Šuns istorija". Dabar gi Lasse Hallströmas sukūrė filmą pagal amerikiečio rašytojo W. Bruce'o Camerono romanus apie šunis.

Organizatorių archyvas

„Šuns tikslas" – tai nepaprastas pasakojmas apie šunelį Beilį. Jis nuo pat pirmosios dienos labai susidraugavo su berniuku Itanu. Jei kartu žaidė, džiaugėsi, liūdėjo, kartu augo. Ir labai vienas kitą mylėjo bei padėdavo vienas kitam. Itanui nedrįstant prieiti prie jam patikusios Hanos, būtent Beilis paskatino žengti pirmąjį žingsnį – šitaip Itanas pažino pirmąją meilę. Deja, šunys gyvena trumpiau nei žmonės. Itanas tebebuvo jaunuolis, kai Beilis paseno ir numirė. Tačiau jo istorija nesibaigė.

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Po trumpo nebūties laikotarpio Beilis staiga suprato, kad vėl yra gyvas – vėl yra mažas šunelis. Tačiau nebe Beilis. Ir netgi ne šunelis, o kalytė! Atsipeikėjęs po pirmojo šoko, jis prisitaikė prie naujojo gyvenimo ir nugyveno jį taip pat linksmai, prasmingai ir padėdamas žmonėms, kaip ir pirmąjį kartą. Po to Beilis atgimė dar kartą. Ir dar kartą. Ir dar – vis kitoje šeimoje, vis kitu pavidalu. Kol galų gale, po daugybės metų likimas Beilį vėl atvedė ten, kur viskas prasidėjo – į dabar jau suaugusio to paties Itano namus. Ar šuo ir berniukas atpažins vienas kitą po daugybės metų? Ar padėti vienam vieninteliam, konkrečiam žmogui ir yra didysis šuns tikslas?

„Šuns tikslas" – tai filmas apie šunišką meilę, kurią augintiniai skiria savo šeimininkams ir mylėti moko juos pačius.

Lasse Hallströmo režisuotas „Šuns tikslas" pirmąkart Lietuvoje bus parodytas per žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS premjerą vasario 19 d. (sekmadienį) visuose kino centruose „Forum Cinemas". Nepraleiskite progos pirmieji pamatyti lietuviškai dubliuotą „Šuns tikslą" su visa šeima!

Organizatorių archyvas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis