TAVO VAIKO premjeroje – spalvinga muzikinė pasaka KOKO

Mes visi esame dalis to, kas buvo prieš mus. Su tokia nuostata į Lietuvos kino teatrus atkeliauja vaizdinga ir jaudinanti muzikinė animacinė pasaka KOKO: sausio 2, 3 ir 4 d. pasinaudokite proga šį filmą pamatyti pirmieji – per TAVO VAIKO premjerą visuose kino centruose „Forum Cinemas".

Meksikoje ir kitose centrinės Amerikos šalyse kasmet švenčiama Mirusiųjų šventė. Ir ji nėra liūdna, anaiptol – linksma ir spalvinga! Būtent jos tradicijos tapo pagrindu kuriant naują kino studijos „Pixar" animacinį šedevrą – filmą „Koko".

Forum Cinemas nuotr.

Jo kūrėjai – tokiais įsimintinais animaciniais darbais kaip „Monstrų biuras", „Žuviukas Nemo", „Žaislų istorija 3" išgarsėjęs „Oskaro" laureatas režisierius Lee Unkrichas ir kuriant „Monstrų universitetą" bei „Gerąjį dinozaurą" pasižymėjęs scenaristas Adrianas Molina – net kelis kartus važiavo į Meksiką tam, kad geriau suprastų Mirusiųjų šventės ištakas, pažintų tradicijas, suprastų spalvų ir formų simboliką. Pasak Lee Unkricho, kuo labiau gilindavosi į Mirusiųjų šventės esmę, tuo labiau jį ta šventė intrigavo ir masino.

Forum Cinemas nuotr.

Forum Cinemas nuotr.

Šios pažinties rezultatas – animacinis filmas „Koko" – pasakoja apie dvylikametį berniuką Migelį, kuris negali atsispirti kerinčiai muzikos magijai. Jis svajoja tapti garsiu muzikantu ir dainininku, kaip ir jo dievukas Ernesto de la Kruzas. Bet Migelio šeima griežtai draudžia jam domėtis muzika. Ir jis niekaip nesupranta, kodėl? Kartą atėjęs aplankyti Ernesto de la Kruzo kapo Migelis drauge su šunimi Dante stebuklingu būdu patenka į... mirusiųjų pasaulį. Ir jis nėra toks baisus kaip gali pasirodyti.

Forum Cinemas nuotr.

Juolab ten jis susitinka su savo pažįstamais ir nepažįstamais giminaičiais, susipažįsta su dvasiniu palydovu ir apsisprendžia susirasti de la Kruzą tam, kad gautų palaiminimą grąžinti muziką savo šeimai.

Forum Cinemas nuotr.

Bet ar pavyks Migeliui viską suspėti ir laiku grįžti į gyvųjų pasaulį?

Forum Cinemas nuotr.

Jaudinanti animacinė muzikinė nuotykių istorija „Koko" pasakoja apie gyvenimą ir mirtį, šeimą ir tuos šeimos narius, kurių mes jau nepamename, bet visi jie yra mūsų giminės dalis.

Forum Cinemas nuotr.

„Koko" į Lietuvos kino ekranus atkeliauja su TAVO VAIKO premjera pirmosiomis Naųjųjų 2018 metų dienomis: sausio 2, 3 ir 4 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas". Filmas dubliuotas lietuviškai! Nepraleiskite progos pamatyti „Koko" pirmieji!

Forum Cinemas nuotr.

TAVO VAIKO premjera vyks sausio 2, 3 ir 4 d.:

- 10.25 val. Vilniaus kino centre Forum Cinemas Akropolis"

- 12.00 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis"

-10.35 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas" (Akropolis)

- 12.00 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas" (Akropolis)

- 13.30 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas" (Akropolis)

- 12.50 val. Panevėžio kino centre „Forum Cinemas" (Babilonas)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis