Tėvai prarado vaiką, nes mėgo žaisti Pokemon Go

Pastabus kaimynas, pamatęs, kad namuose be priežiūros paliktas dvimetis vaikas, iškvietė policiją. Pasirodė, kad mažylio tėvai išėjo gaudyti pokemonų ir paliko jį vieną.

Šis incidentas įvyko liepos 28 dieną Arizonos valstijoje (JAV). Pokemonų gaudytojais čia mielai tampa ne tik vaikai ir paaugliai, bet ir suaugusieji. 25 ir 27 metų tėvai, palikę namuose pusantrų metų vaiką, išėjo „trumpam" su telefonu pagaudyti virtualių žmogeliukų. Kai kaimynai iškvietė policiją, mažylis vienas namuose buvo praleidęs pusantros valandos.

Policininkai įvykio vietoje iš karto paskambino tėvams, atsiliepęs tėtis iš pradžių pasakė „Netrukdykite" ir numetė ragelį. Pareigūnams teko dar valandžiukę palūkėti, kol tėvai sugrįžo namo.

Finikso priemiestyje gyvenantys kaimynai pastebėjo vaiką, kuris verkdamas vaikščiojo apie savo namus. Jis buvo su sauskelnėmis ir vienais marškinėliais. Tuo metu lauke buvo apie 35 laipsnius karščio, mažylis neturėjo gerti, buvo labai suprakaitavęs ir sušilęs, kai atvyko policija. Kaip praneša „US - Weekly", tėvams Brent Daley ir Brianna Daley pareikšti įtarimai dėl vaiko nepriežiūros. Dvimetis laikinai patalpintas į laikinosios priežiūros namus. Suimti tėvai policininkams aiškino, kad paliko vaiką miegantį ir norėjo tik trumpam išbėgti. Tačiau, ko gero, bežaisdami Pokemon Go prarado laiko nuovoką.

Vida Press
Policininkai perspėja visus tėvus būti atidžius ir neprarasti galvos dėl populiariojo žaidimo. Antraip galima prarasti... vaikus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis