Tikra istorija: 7 kūdikius nešiojanti nėščioji atsisakė siūlomo aborto

Lindsey ir Steve Justice per savo penkerius metus trunkančią santuoką patyrė ir šilto, ir šalto. Paskutiniųjų metų įvykiai buvo ypač skaudūs šiems amerikiečiams: pora laukėsi septynių vaikų iš karto ir visus juos vieną po kito palaidojo. Visi jie mirė vienas paskui kitą - vienas vaikelis mirė dar gyvendamas mamos gimdoje, visi kiti šeši - iš karto po gimimo.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Kaip namuose pasigaminti veiksmingų priemonių nuo peršalimo
Praradau vaiką per vieną vakarą

Kaip rašo „Daily mail", sulaukusi 30 metų Lindsey nusprendė, kad yra pasiruošusi dar kartą tapti mama. Tačiau pastoti natūraliu būdu jiems su vyru nepavyko, ji ėmė vartoti hormoninius vaistus, kurie padidina galimybę susilaukti vaikų. Bėgo mėnuo, po to - kitas, tačiau nėštumo testas vis buvo neigiamas. Tai, kad pagaliau pastojo, moteris sužinojo savo vyro Steve'o, buvusio Nacionalinės futbolo lygos žaidėjo, gimtadienio dieną. 30 -metį švenčiančiam sutuoktiniui tai buvo ypatinga dovana.

Ultragarsinio tyrimo metu gydytojas konstatavo, kad pora laukiasi šešetuko. Dar po kelių savaičių, kitos apžiūros metu gydytojas pamatė ir 7-ąjį embrioną. Vyras su žmona buvo labai laimingi sužinoję šią žinią, nors iš skeptiškai nusiteikusių gydytojų ir sužinojo, jog tikimybė, kad toks daugiavaisis nėštumas baigsis teigiamai, yra minimali. Arba jos beveik išvis nėra.

Tam, kad nėštumas tęstųsi, medikai tėvams pasiūlė tokią išeitį: tris nešiojamus embrionussunaikinti", tam, kad likę vaisiai gimdoje turėtų šansų užaugti ir gimti.

Religinga šeima atmetė tokio dalinio aborto galimybę ir nusprendė išsaugoti  visus 7 embrionus. 12 nėštumo savaitę moteris prarado pirmąjį vaikelį. Berniuką, kuriam suteikė vardą Issac.

Tėvai sužinojo, kad visi likę vaikeliai yra vienos lyties - mergaitės. Tačiau pasidžiaugti šia žinia jie nespėjo.

21 nėštumo savaitę prasidėjo sąrėmiai, kurių medikai nesugebėjo sustabdyti. Viena paskui kitą gimė visos likusios 6 mergaitės, kurios buvo per mažos, kad išgyventų.

Maždaug per dvi valandas visos jos užgeso ant Lindsey rankų, pora prarado visas savo per anksti gimusias dukrytes. „Būčiau viską atidavusi mainais už tai, kad mano vaikučiai būtų išgyvenę. Aš taip norėjau būti jų mama. Tačiau toks buvo Dievo sprendimas", - sakė moteris.

Dabar, praėjus metams nuo praradimo, angeliukais tapusius vaikučius jiems teprimena nuotraukos. Spalio 18 -ąją šeima su pačiais artimiausiais žmonėmis susirinko į pamaldas, kuriose prisiminė trumpai gyvenusius savo mažylius. Šeima svajoja apie šeimos pagausėjimą ir planuoja arba pasitelkti į pagalbą pagalbinį apvaisinimą, arba įvaikinti vaiką.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis