Tikra istorija: 8 metus kovojanti su nevaisingumu pora laukiasi ketvertuko

Įsivaizduokite, kad pastojusios nueinate pas gydytoją ir čia sužinote pritrenkiančią naujieną - nešiojate ne vieną ar du, o... keturis vaikučius. Tokią žinią šiomis dienomis išgirdo viena šeima, kuri ilgus metus negalėjo natūraliai susilaukti vaikučių.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Moteriai reikia pailsėti nuo vaikų auginimo - tik kaip?
Nustebsite sužinoję, kas kaltas, jei nesiseka matematika

Pora filmavo savo vizitus pas gydytojus, vaistų leidimąsi, tai, ką patiria kiekviena moteris, ruošiama pagalbinio apvaisinimo procedūrai. Jie paskaičiavo, jog IVF procedūra kainavo daugiau kaip 12 000 JAV dolerių (apie 33 000 litų). Į moters gimdą buvo perkelti du embrionai, specialistų žodžiais, vienas „labai geras“ ir kitas tik „geras“. Šansai, kad nors vienas iš jų įsitvirtins, ir nevaisinga pora susilauks vaikelio, buvo tokie, kaip ir įprasta tokiu atveju.

Tačiau praėjus kuriam laikui po procedūros, kai kraujo tyrimas parodė, jog nėštumo hormono kiekis yra labai didelis, ir moteris laukiasi, poros laukė dar vienas milžiniškas džiaugsmas.

Jutos valstijoje gyvenanti pora apie tai nė nesapnavo. Pasirodo, kad užsimezgė ne dvi ar viena gyvybė, o... keturios. Likimas nusprendė papokštauti ir dabar gimdoje Ashley nešioja dvi poras identiškų dvynukų. Iš viso – keturis vaikučius! Tiksliau, keturias mergaites, nes jau žinoma jų lytis.

Socialiniuose tinkluose pasklido nuotraukos, kuriose įamžinta netikėta moters reakcija į naujieną, kad ji taps ketvertuko mama. Ji nesuvaidinta ir labai jaudinanti. Įsvaizduokite save jos vietoje – juk tai buvo taip netikėta!

Sulaukę didžiulio palaikymo būsimieji tėvai sukūrė savo puslapį Facebook, kuriame dalijasi šviežiausiomis naujienomis.

Šiuo metu būsimoji mama skaičiuoja 18 nėštumo savaitę, taigi, naujienų iš jos sulauksime dar ne kartą. Linkime lengvo nėštumo ir kviečiame drauge pasižiūrėti poros sukurtą vaizdo filmuką apie pastangas susilaukti mažylio!

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis