Tomas Slausgalvis: vyrams suvokti vaikelio laukimą sunkiau

Taip žurnalui „Tavo vaikas" sako žinomas vyras, kuris su žmona Gintare laukia antro vaikelio.

Šokėjas Tomas Slausgalvis: „Kai uždedu ranką Gintarei ant pilvelio, jaučiu mūsų mažyčio judesius, bet kad yra dar vienas šeimos narys, supranti tik jam gimus. Manau, moterys turi išskirtinę galimybę pajusti naują gyvybę ir gali labai natūraliai su tuo pilvelyje gyvenančiu žmogučiu kalbėtis. Mums, vyrams, to didžiulio ryšio su įsčiose gyvenančiu kūdikiu užmegzti neįmanoma."

„Naujausiame, vasario mėnesio, žurnale „Tavo vaikas" - net du atviri žinomų šeimų pasakojimai vaikelio atėjimo tema", - sako žurnalo vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Prieš kelis mėnesius Olgos šeima iš vaikų globos namų parsivežė dvimetę mergaitę. Atviras ir nuoširdus žinomos moters pasakojimas, koks jausmas būti trijų mergaičių tėvais, - žurnalo redaktorės Eglė Čepavičienės str. „Meilė prasideda namuose".

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Pasiklydę tarp laisvės ir ribų", - taip šiuolaikinius tėvus neretai apibūdina psichologai.

Ir vis dėlto ko vaikui reikia labiau - laisvės ar ribų? Atsakymas - žurnalo redaktorės Vaivos Grigaitienės str. „Gali ar ne?"

Žurnalas "Tavo vaikas"

Tėtis su fotoaparatu rankoje per vaiko šventę tampa mūsų kasdienybe. Vis dėlto tyrimai rodo, kad fotografuodami įvykį jo neišgyvename taip, kaip jame dalyvaudami. (Daugiau str. - „Užduotis: viską fotografuoti!")

Žurnalas "Tavo vaikas"

Str. „Genetiniai tyrimai nėščiajai" - viskas apie genetinį tyrimą, kuris yra ne tik naujas, bet ir saugus, nes atliekamas ne iš vaisiaus vandenų, o iš mamos kraujo.

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Viršelinukė“

Upę viršeliui atsirinkome per parodą „Vaikų šalis“, vykusią LITEXPO parodų rūmuose Vilniuje.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Upei – beveik pusė metukų. Fotografuotis į Vilnių kartu su tėčiu Eglūnu (38 m.), mama Aušra (29 m.) ir broliu Reylandu (dveji metukai su trupučiu) aprengta dviem kombinezonais ji atvažiavo net iš Utenos. Prieš pat sniego pūgą! O jau buvo beišskrendanti į Londoną : ji, mama ir brolis pagyventi, o tėtis padirbėti.

Nors už lango siautė žiema, fotografė Nendrė mažylę liepė išrengti iki sauskelnių. Toks sumanymas! Tačiau Aušra, tekstilininkė profesionalė, nesutriko – iš kuprinės ištraukė kelis pačios megztus pledukus ir apklostė mergytę.

Upė dirbo kaip tikra profesionalė. Greitai ir gerai. Tiesa, teko tėčiui ir žaisliuku „pagroti“, ir žėrintį diskotekos rutulį virš galvos palaikyti, bet juk tam ir yra komanda!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis