Ultragarso metu būsimieji tėvai išvydo kai ką neįtikėtino (FOTO)

Ultragarso tyrimas visada būna ypatingas būsimiesiems tėvams – juk tai susitikimas su vaikeliu. Na, ir kas, kad tik kompiuterio ekrane. Tačiau tai, kas nutiko vienai porai iš Didžiosios Britanijos, yra kone neįtikėtina.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Ultragarso tyrimo metu būsimieji tėvai net atsilošė - mažylis gimdoje iškėlęs ranką jiems dviem pirštais rodė V - pergalės ženklą.

Būtų galima pamanyti, kad tai fantazija, tačiau liudininkais tapo ne tik patys būsimieji tėvai, bet ir medikai, kurie suspėjo įamžinti šią akimirką.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pagimdė 53 metų ir dėl to nesigaili

Interviu apie laimę su 4 vaikų mama, kuri į Lietuvą atvežė "Mamų mugės" idėją

Vida Press

Kadangi pergalės ženklo, kuris rodomas smiliumi ir didžiuoju pirštu, autorystė priklauso garsiajam Vinstonui Čerčiliui, pora nusprendė, kad jei gims sūnus, jį pavadins Vinstono vardu.

Vida Press

Edas ir jo žmona Dee ultragarso tyrimą atliko 20 nėštumo savaitę. Ponai Personsai nė neįtarė, koks siurprizas jų laukia gydytojo kabinete.

Vida Press

Pergalės ir taikos simboliu tapusį ženklą jiems parodęs dar negimęs vaikelis sulaukė didelio aplinkinių dėmesio.

Vida Press

Toks nutikimas visiems atrodo labai mielas, pozityvus ir sukelia daug gerų emocijų. „Mūsų vaikelis gims laikmečiu, kuris pasaulyje nėra ramus, tačiau tai, ką jis parodė, tarsi simbolizuoja, kad viskas bus gerai“, - žiniasklaidai sakė Edas ir Dee Personsai.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis