Užburiantis vaizdas: gimęs penketukas pozuoja fotografei

Profesionaliose fotografų nuotraukose įamžinti naujagimiai visada spinduliuoja ypatingą šilumą ir jaukumą. Kai jų - net penki broliai ir seserys – fotosesija tampa ilgai neužmirštamu įvykiu ir reginiu.

Australė Kim Tucci socialinių tinklų įžymybe tapo dar nėštumo metu. Tąkart moteris romantiškai pozavo saulėlydžio fone su didžiuliu pilvuku, kuriame plakė net 5 mažos širdutės.

Ypatingą Kimberly nėštumo fotosesiją galima pamatyti šiame mūsų straipsnyje.

Penketuko besilaukianti moteris dar nėštumo metu mielai dalijosi savo įspūdžiais specialiai tam sukurtoje feisbuko paskyroje „Surprised by Five" .

Moteris su vyru augino 4 ir 2 metų dukteris, kai sužinojo apie nėštumą. Jie slapčia tikėjosi, kad gal trečiasis bus berniukas, ir neklydo. Iš tiesų vienas iš penketuko ir gimė berniukas.

26 metų Kim gyvenimas pateikė didžiulę staigmeną. Kaip sako mėgstantys skaičiuoti žmonės, didesnė tikimybė yra loterijoje laimėti milijoną, negu pagimdyti penketuką. Moteris sako, kad penketukas užsimezgė natūraliu būdu, be vaistų ir pagalbinio apvaisinimo metodų pagalbos.

Australei iš Perto gimdymo metu asistavo beveik 50 medikų. Penketukas – keturios mergaitės ir vienas berniukas – gimė anksčiau laiko, tačiau esant daugiavaisiui nėštumui išnešioti kūdikį 40 savaičių praktiškai neįmanoma.

Laiminga mama atžaloms išrinko Ali, Penelope, Keith, Tiffany ir Beatrix vardus.

Šiomis dienomis socialiniame tinkle galima pasigrožėti įspūdingomis daugiavaikės šeimos nuotraukomis. Nuotraukose įamžintiems mažyliams – 9 savaitės.

Auginti penketuką ir dar du vyresnius vaikus nėra lengva. Kim Tucci prisipažįsta, kad reikia ne tik daug finansų, bet ir vadybos įgūdžių, kad sklandžiai sustyguotų gausios šeimos gyvenimą. Štai, kad ir tokia paprasta smulkmena – šeima, norėdama kažkur nuvykti, sėda į du automobilius, nes į vieną netelpa.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis