Vaikai sukonstravo beveik tris tūkstančius margučių

Vakar visuose šalies prekybos ir pramogų centruose „Akropolis" buvo siekiama margučių iš LEGO kaladėlių konstravimo rekordo.

Mažieji Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių miestų gyventojai Atvelykio proga visą savaitgalį smagiai leido laiką konstruodami velykinius margučius, kurių per visus miestus suskaičiuota beveik trys tūkstančiai! Pasak renginio organizatorių, rezultatas pranoko lūkesčius.

Organizatorių archyvas

Renginį kuravę Lietuvos LEGO gerbėjų bendruomenės, sutrumpintai vadinamos „LitLUG" (angl. Lithuanian LEGO Users Group), nariai sako, kad per dvi dienas trukusias statybas sunaudota tūkstančiai konstruktoriaus kaladėlių. 

Organizatorių archyvas

Visų margučių konstravimo aikštelių plotas sudarė 120 kvadratinių metrų, į konstravimą buvo įsitraukę ir rekordo siekė apie 9  tūkstančius vaikų ir suaugusiųjų.

Organizatorių archyvas

Suskaičiavus visus margučius, paaiškėjo, kad aktyviausi meistrai buvo Vilniuje ir Kaune – beveik po tūkstantį, Klaipėdoje ir Šiauliuose skaičius perkopė pusę tūkstančio margaspalvių įvairaus dydžio kiaušinių. Renginių metu vyko konkursai. Visuose miestuose už gražiausius margučius buvo išdalinta 300 LEGO konstruktorių.

Organizatorių archyvas

Tai buvo jau antrosios kolektyvinės LEGO kaladėlių konstravimo varžybos. Per pirmąsias, rengtas rugsėjo pirmosios proga, didieji ir mažieji šio konstruktoriaus gerbėjai statė LEGO miestą.

Organizatorių archyvas

Užsakymo nr.: PT_67692532

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis