Vaiko netekusio tėčio prašymas sujaudino tūkstančius

Ši istorija bus apie gerumą. Apie dideles širdis. Apie mokėjimą atjausti ir padėti žmogui tada, kai jam to reikia.

Didžiausia nelaimė, kuri gali ištikti jaunus tėvus - netekti ilgai laukto ir mylėto vaikelio. Taip nutiko vienai jaunai šeimai iš Ohajo (JAV), kurios istoriją šiuo metu aptarinėja daugelis jų net nepažįstančių žmonių.

Internetiniame forume „Prietarai apie vaikų auginimą, kurie privers jus nusišypsoti
Šeimos drama: žuvusią dukterį primena anūkė

Istorija prasidėjo tada, kai dukrytės Sophie netekęs tėtis „Reddit'e" paliko įrašą su savo mažylės nuotrauka. 

Mirusi mergaitė gyveno labai trumpai, vos šešias savaites, visą šį laiką ji praleido ligoninėje, ir tėtis neturi jokios jos nuotraukos be medicininių aparatų atminimui. Visose foto mergaitė įamžinta ligoninės aplinkoje su vamzdeliais, lašelinėm ir kitais jos gyvybę palaikančiais prietaisais.

Vyras kreipėsi į interneto bendruomenę prašydamas pagalbos - gal kas turi Photoshop'o programą ir gali taip apdirbti nuotrauką, kad joje nesimatytų vamzdelių ir kitų kūdikio gyvybę palaikančių įrenginių.

Reakcija į šį prašymą buvo neįtikėtinai geranoriška - tūkstančiai tėtį palaikančių komentarų, šimtai internautų, kurie išpildė šį norą ir atsiuntė pakoreguotas nuotraukas.

Buvo ir tokių, kurie nupiešė mergaitės portretą iš nuotraukos ir nusiuntė jį tėčiui.

Tėtį sujaudino toks žmonių gerumas ir jis visiems parašė padėką: „Tai iš tiesų nuostabu. Jūs suteikėte man laimės. Aš tenorėjau turėti vieną nuotrauką, o sulaukiau daug palaikymo, meilės iš visai nepažįstamų žmonių. Daugybė nuotraukų, piešinių. Labai ačiū visiems!"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis