VIDEO, kuris pavergė milijonus širdžių: mažoji šokėja

Per dvi savaites šis vaizdo įrašas peržiūrėtas daugiau kaip dvidešimt milijonų kartų. Jo žvaigždė - mažoji Johana. Jei nematėte, skirkite tris minutes, ir gera nuotaika visai dienai garantuota.

Šiaurės Karolinoje (JAV) gyvenanti šešerių metukų Johana Colon interneto žvaigždute tapo kone per naktį. Ji taip įsijautusi šoka, kad negali ja nesižavėti.

Mažoji soul žvaigždutė Areta Franklin - taip ją praminė žiniasklaida, aprašiusi neįtikėtino populiarumo sulaukusį vaizdo įrašą. Mat būtent pagal šios soul muzikos karalienės 1967 metais sukurtą dainą "Respect" ir parengtas mergaitės pasirodymas.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Vaikai tarpusavyje pešasi ir barasi: kaip tinkamai reaguoti

Nuomonė: kodėl man nepatinka Kakė makė?

Kaip pasakojo mažylės mama, šokių pamokas Johana lanko nuo dvejų metų.

Mama su tėčiu nufilmavo jos šokį bei patalpino socialiniame tinkle. Šeima nesiekė populiarumo, tenorėjo, kad nufilmuotą vaizdo įrašą pamatytų toli nuo jų gyvenantys giminaičiai. Tačiau vaizdo įrašas tapo pastarųjų dienų sensacija. Reakcija buvo įspūdinga - milijonai peržiūrų bei pagyrų mergaitei, kuri šoka taip, kad atrodo, jog aplink ją niekas nebeegzistuoja.

Apie mergaitę ir jos šokį ėmė rašyti žiniasklaida, ji buvo pakviesta į populiariausias JAV ryto bei pokalbių laidas.

Negana to, žiniasklaidos atstovai susisiekė su Areta Franklin, kuri, peržiūrėjusi vaizdo įrašą, negailėjo pagyrų mergaičiukei.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis