Viktorija Prokofjeva: pagimdžiusi iškart pasakiau: „Daugiau jokių vaikų...“

Atvirai prisipažįsta žinoma vedybų planuotoja žurnalui „Tavo vaikas".

„Aš pakenčiu skausmą, tačiau jis buvo toks didžiulis... Na bet po savaitės vaikų jau norėjau", - juokiasi metinukę Aną auginanti moteris.

Nors ji derina motinystę su darbu, tačiau tuo nesididžiuoja. Kodėl?

Atsakymą rasite naujausiame, rugpjūčio mėnesio, žurnaleTavo vaikas" (str. „Netradicinė Viktorijos motinystė").

Žurnalas "Tavo vaikas"

Apie norą pagimdyti natūraliai žurnalui „Tavo vaikas" nuoširdžiai ir atvirai pasakoja ir kita žinoma moteris aktorė „Raudonos nosys. Gydytoja klounė" Joana Čižauskaitė-Norvilė. Moteriai tai buvo antras gimdymas, tačiau jis buvo visiškai kitoks, nes jos mažėlė gimė sėdmenine pirmeiga.

„Sėdmenine pirmeiga slenkantis naujagimis paliečia kitus raumenis, suvirpina kitas organizmo stygas. Antra vertus, kuo daugiau skausmo, tuo daugiau meilės savo vaikui", - svarsto pašnekovė.

Kaip tokie gyvenimo potyriai praverčia žinomai aktorei „Raudonos nosys. Gydytojai klounai" labdaringoje veikloje, skaitykite str. „Dalyti save kitiems."

Žurnalas "Tavo vaikas"

Rugpjūčio mėnesio žurnale „Tavo vaikas" taip pat skaitykite:

Str. „Lėlės padeda augti"

Specialistai pastebi, kad auga nežaidžiančių vaikų karta, o lėlės vis ankstesniame amžiuje tampa nereikalingos. Ir tai ne tik liūdina, bet yra net truputį pavojinga.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Str. „Ką gali mama"

Netrukus prasidės darželio sezonas - su didelėmis viltimis, savais džiaugsmais ir traumomis. Šių galėtų būti mažiau, jei mes, mamos ir tėčiai, būtume truputį drąsesni, smalsesni, o kartais ir mandagesni...

Žurnalas "Tavo vaikas"

Str. „Patalėliai - miego sargai"

Projektas „Pildome nėštukės svajonę!" įgauna pagreitį. Būsima mama Laura skaičiuoja paskutines nėštumo dienas. Jos svajonė buvo išsirinkti būsimam kūdikėliui patalėlius. Svajonę padėjo išpildyti žurnalas „Tavo vaikas" ir parduotuvė „Baby City".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Jei laukiesi ir turi svajonę, pasidalyk ja! Laiškų laukiame info@tavovaikas.lt.

Rugpjūčio mėnesio viršelyje – 7 mėn. Kamilė, fotografė NENDRĖ, NEXT drabužiai.

Fotografės Nendrės

Paskutinio vasaros mėnesio viršelio fotosesija buvo itin smagi, mat prireikė daug pagalbininkų – iš Panevėžio atvyko ne tik mažoji Kamilė (7 mėn.) kartu su mama, bet ir redakcija su šeimomis. Prireikė daug rankų laikyti didžiules lubinų puokštes. Kamilę toks netikėtas fotosesijos spektaklis ir sudomino, ir prajuokino, todėl visos nuotraukos buvo labai emocingos.

Kamilės mama, Aida Jakutienė: „Kamilei fotosesija paliko didelį įspūdį, mat aplink sukiojosi vaikai, kuriuos šiuo metu ji dievina. Pamačiusi vaikus dukrytė krykštauja, kalbina, ploja rankutėmis, juokiasi balsu. Fotosesija truko maždaug valandą, bet Kamilei nenusibodo, nes ji pratusi fotografuotis. Mes kiekvieną mėnesį organizuojame Kamilės fotosesiją, kad matytume, kaip ji keičiasi, ką nauja išmoko. Turime specialų albumą, kuris kada nors bus mažylei miela dovana. Jame įklijuosime ir „Tavo vaiko“ viršelio nuotraukas“.

Jeigu norite užsiprenumeruoti žurnalą „Tavo vaikas“, geriausių prenumeratos pasiūlymų ieškokite čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis