Vilnietės Gražinos buities problemas išsprendė skalbyklė

Sužinojusi, kad laimėjo „LG Electronics“ skelbtą konkursą, du vaikus auginanti vilnietė Gražina negalėjo atsidžiaugti.

Senoji skalbyklė šeimos namuose tarnavo net 13 metų, todėl pagrindinis konkurso prizas – LG skalbimo mašina su įmontuota džiovykle – moteriai buvo itin laukta ir praktiška dovana. Naująja skalbykle gausi Gražinos šeimyna aktyviai naudojasi jau kiek ilgiau nei mėnesį ir sutartinai tikina, kad ji tapo tiesiog nepamainoma.

Sužavėjo džiovinimo funkcija

Vilnietė Gražina pasakoja apie naują skalbyklę svajojusi jau seniai – senoji jau ir skalbė, ir gręžė drabužius prastai. Labiausiai moteris norėjo tokios skalbimo mašinos, kuri turėtų džiovinimo funkciją, todėl LG įteikta dovana lūkesčius pateisino su kaupu.

„Kai šeimoje auga vaikai, džiovinimo funkcija – be galo patogi ir praktiška. Juk visi norime taupyti savo laiką. Dabar vaikai gali iki valios žaisti lauke ir mėgautis visais gamtos teikiamais malonumais negalvodami, kaip saugoti savo drabužius nuo dėmių. Naujoji skalbyklė greitai ir švariai išskalbia visų mūsų drabužius, be to, juos greitai ir sausai išdžiovina“, – sako ponia Gražina.

Pasak moters, naudojantis naująja skalbykle džiugina ir tai, kad namų erdvės nereikia eikvoti skalbiniams: „Džiovinimo funkcija ne tik labai greita, bet ir ypač patogi. Dabar nebereikia namuose džiaustyti drabužių, kas ypač aktualu kalbant apie didesnius skalbinius, pavyzdžiui, patalynę. Be to, juk kai vyrauja drėgni orai, taip iškabinti drabužiai džiūsta lėtai... Mūsų namuose šios problemos neliko!“

Taupo laiką

Ponia Gražina pasakoja, kad rūpinantis gausia šeimyna skalbti prisireikia daug ir dažnai – norėdama tvarkingai prižiūrėti šeimos drabužius ir palaikyti gaivą bei švarą vonios kambaryje, ji skalbimo mašiną įjungia net 3-4 kartus per savaitę.

„Darbo dienomis skalbiu anksti ryte, tada ypač pasitarnauja „Greitas 30“ režimas, kai skalbimas trunka labai trumpai, o rezultatas – ne tik greitas, bet ir kokybiškas. Toks skalbimas trunka vos 30-40 minučių, taip skalbiu dažnai vilkimus drabužius bei tuos, kurie susitepę menkai. Tuo tarpu savaitgaliais dažniausiai skalbiu pasikliaudama „Medvilnės“ ir „Mišrios įkrovos“ režimais“, – pasakoja vilnietė.

Moteris taip pat nekantrauja rasti progą išbandyti ir kitas patogias naujosios skalbyklės funkcijas – garų bei laiko atidėjimo.

„Tokią skalbyklę tikrai rekomenduoju visiems. Ji ypač patogi, leidžia efektyviai išnaudoti namų erdvę. O ta muzikėlė, kuri pasigirsta prieš pradedant skalbti ir baigus, visad smarkiai pradžiugina mano vaikus“, – šypsosi ponia Gražina.

Apie prizą:

LG F2J6HM0W skalbimo mašina su džiovinimo funkcija. Ši skalbimo mašina pritaikyta mažesnėms erdvėms (jos parametrai: 85 x 60 x 45 cm), tačiau ji yra labai talpi: galima skalbti net iki 7 kilogramų sausų skalbinių, o džiovinti – iki 4 kilogramų. Skalbimo mašinoje yra skalbimo „atidėjimo“ funkcija, todėl atsikėlus ryte ar grįžus iš darbo teliks išimti skalbinius – jie bus ką tik išskalbti. Mašinoje yra net 14 skirtingų programų, kad jūsų skalbiniai būtų išskalbti geriausiai ir efektyviausiai. Galima skalbinius tik praplauti, taip jiems suteikiant gaivumo, arba naudoti tradicines skalbimo programas – ilgesnes arba su mirkymo funkcija. Varikliui suteikiama net 10 metų garantija, o B energijos klasė ir A efektyvumo klasė užtikrins, kad elektros energijos vartojimas būtų optimalus.

Reklamos užsakovas

Užsakymo nr.: PT_76677361

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis