Vilniuje vykstanti MAMŲ MUGĖ pažėrė naujovių

Dažnai mamai apsilankyti tradicinėje didžiausioje Baltijos šalyse kelias dienas trunkančioje vaikiškų bei nėščiųjų prekių komiso ir labdaros mugėje tapo kone privalomu dalyku. Juk vaikams skirti daiktai šiandien kainuoja pasiutusiai daug, tuo tarpu čia, „Mamų mugėje", už simbolinį mokestį galima įsigyti visko, ko iš tiesų reikia.

„Šeimyna juokauja, kad į mugę ruošiuosi kaip į darbą. Sudarau kruopštų sąrašą, išmatuoju vaikus, susitaupau pinigų ir palieku juos su tėčiu geram pusdieniui, o dažniau net dviem – nepraleidžiu nuolaidų savaitgalio! Vaikai mėgaujasi nevaržomu laiku su tėčiu, šėlioja taip, kaip mama niekada neleistų. O aš grįžtu taip pat laiminga su pilna bagažine visko ko reikia ir norisi - nuo riedučių iki maudynių kostiumo, nuo roboto iki medinių kaladėlių." – pasakoja trijų vaikų mama Milda Šukaitienė, po apsilankymo mugėje nebesukanti galvos ištisą pusmetį dėl naujų daiktų vaikams. Ištikima lankytoja sako, kad eitų ir kasdien – juk įėjimas nemokamas ir kaskart atėjus vis randama įdomybių tarp gausybės daiktų.

DELFI / Andrius Ufartas
Kaip teigia masinio socialinio renginio sumanytoja ir organizatorė Jurga Barbora Jauniškienė, šiemet mugėje apsipirkti bus gerokai patogiau. „Augant mugės populiarumui pamatėme, kad savaitgalį apsilankymas „Mamų mugėje" tampa nemenku kantrybės, jėgų ir laiko išbandymu. Mugę užplūdus lankytojams būdavo sudėtinga rasti vietą automobiliui, tad šią mugę Gariūnuose bus papildomos parkingo vietos mugės lankytojams. Tekdavo stovėti eilėse prie kasų – dabar bus speciali kasa nėščiosioms, atvykusiems su vaikais iki 3 metų ir neįgaliesiems, taip pat ekspress kasa pirkėjams turintiems iki 15 prekių. Šįkart dėmesį skyrėme pirkėjų srautų sureguliavimui, tad savaitgalį mugėje turėtų būti gerokai laisviau, - pasakoja. – Be to, savaitgalį nusprendėme visus mugės lankytojus pradžiuginti papildomomis nuolaidomis. Šeštadienį ir sekmadienį pažymėtas prekes bus galima įsigyti 50 procentų arba, kaip ir visą penktadienį, 20 procentų pigiau".

DELFI / Andrius Ufartas

Mugės organizatorė neslepia, jog kasmet auga ne tik norinčiųjų apsipirkti mugėje, bet ir dalyvių joje skaičius. „Iš vienos pusės tai – labai džiugina. Kita vertus, mugės augimas verčia dar geriau planuoti renginį. Šiemet pirmąkart teko dalyvių skaičių riboti iki 1500", - tvirtina pašnekovė. Anot jos, panašaus srauto tikimasi ir rudens – žiemos prekių mugėje, kuri vyks rugsėjį, tad visi pageidaujantys ir planuojantys joje dalyvauti prašomi atidžiai sekti mugės naujienas internetinėje svetainėje www.mamumuge.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis